Ochelari de soare Costa: Rame pentru un stil de viata activ si lentile Costa autentice

costabackgroundCosta (fost Costa del mar) este cel mai important furnizor de ochelari de soare pentru amatorii de pescuit. Lumina reflectată de pe valuri, indiferent dacă este apă sărată sau apă dulce, provoacă suprasolicitarea ochilor și dificultate în distingerea detaliilor. Astfel de condiții necesită ochelari de soare, care sunt special concepuți pentru a ajuta la compensarea caracteristicilor particulare ale luminii pe apă.

Costa produce ochelari de soare care oferă pescarilor detaliile de care au nevoie să aducă captura în barcă. Cu modele personalizate și tratamente de lentile precum și procesele de fabricație supuse unui control exigent al calității, ochelarii de soare sunt disponibili în combinații de culori aproape fără sfârșit pentru a se potrivi în aproape orice situație.

Ochelarii de soare Costa ofera protectie UV 100%. Colecția include o varietate largă de lentile, de la lentile pentru lumină puternică, până la lentile pentru luminozitate scăzută. Tehnologia folosită le permite să reziste la condiții care de multe ori distrug alte perechi de ochelari.

Ochelari perfecti pentru pescuit și activitati nautice!

Acești ochelari de soare sunt foarte apreciați printre cei care petrec mult timp pe apă sau în apropierea acesteia. Nișa acestui brand este în creștere în lumea sportului profesionist și a modei de zi cu zi. Nu au fost conceputi doar pentru pescuit, lentilele extrem de versatile si ramele elegante pot fi purtate și la golf, condus, schi nautic și multe altele. Ramele anti-corozive asociate cu lentilele special colorate sunt perfecte pentru orice activitate în aer liber.

products_collection_banner_cdm-14031_03_collection_0014_new

În plus față de protecția lor excepțională în lumină variabilă, ochelarii de soare Costa au un aspect sportiv distinct și contemporan, lentile cu culori vii și o gamă modernă de forme pentru rame. De fapt, brand-ul ofera o varietate aproape de neegalat în varietăți de lentile și rame, de culori și combinații de acoperire.

Stiluri de rame de la clasic la arcuit

Ochelarii de soare Costa pentru bărbați au o varietate de modele, de la modele aviator cu rame metalice clasice la modele sport wraparounds din nylon. Ambele nuanțe de lentile tradiționale, cum ar fi chihlimbar și gri, și lentilele colorate cum ar fi albastru și verde, sunt disponibile în aproape fiecare stil. Lentilele sunt, de obicei, disponibile în opțiunile de polarizare și oglindite pentru utilizare în lumină intensă. Cele mai multe modele de ochelari au rame alungite partial sau in toatalitate pentru protectia vederii periferice, lucru important pentru sportivul activ.

Linia de ochelari de soare pentru femei include rame în forme populare cum ar fi aviatori, ochi-pisica, margini rotunjite, ovale și dreptunghiuri. Culorile variază de la negru la nuanțe atragatoare de rosu, albastru, verde, alb și transparent. Există chiar și un stil popular, cu lentile ușoare și fără ramă, care sunt incredibil de confortabili și vin în culori atractive, cum ar fi roz transparent și roșu rubin.

Lentile Costa pentru orice luminozitate

Pentru orice model, puteți alege culoarea lentilei care se potrivește nevoilor dumneavoastră de protecție și condițiile de lumină pe care le întâlniți cel mai des. Lentile includ nuanțe de chihlimbar, gri, albastru și verde. Fiecare nuanță oferă propriile beneficii.

Lentile ochelari Costa

La fel ca modelele pentru bărbați, ochelari de soare pentru femei oferă adesea un anumit grad de alungire pentru protecția vederii periferice, lentile vin într-o varietate de nuanțe și reflexiei pentru o pereche complet personalizată de nuanțe.

Toate modelele sunt disponibile si cu lentile polarizate de tip oglinda

Lentilele polarizate au un filtru în interior care blocheaza lungimile de unda care cauzează străluciri. Ele pot spori foarte mult contrastul și pentru a permite o mai mare profunzime a vederii, mai ales în apă. Ele sunt ideale pentru orice situație în care este necesară reducerea strălucirii, cum ar fi condusul sau activitățile sportive.

Lentilele oglindite sunt potrivite pentru a te proteja de lumina intensă. O acoperire oglinda reflecta lumina si reduce cantitatea de lumina care trece prin lentile. Acest lucru sporește confortul pentru ochi în condiții foarte însorite.

Costa este printre cele mai cunoscute branduri pentru un stil de viață activ disponibile astăzi. Fie ca esti pescar sau marinar, sau vrei doar să arăți bine sub soarele de vară, Costa are o pereche de ochelari de soare pentru tine.

Puteti vedea modele Costa disponibile aici.

Adauga un comentariu