FINVAL FISHPRO 505 o barca de aluminiu cu calitati excelente

FINVAL FISHPRO 505

Finval FishPro 505 are tot ce si-ar putea dori un pescar de la o barca de aluminiu cu o lungime de cinci metri. O carcasa extrem de robusta, dotata cu o gama de calitati fara analog intre alte barci cu aceleasi dimensiuni, printre ele fiind si calitati excelente de navigabilitate, necesare pentru a naviga pe rauri si lacuri mari.

Encartament solid, care va permite sa navigati cu usurinta printre bancuri de nisip chiar si cu o adancime de mai putin de 30 de centimetri. Barca ofera o securitate absoluta de trecere a valurilor sub orice unghi, cit si posibilitatea de a va intoarce aproape pe loc la o viteza de 50 km/h.

FINVAL FISHPRO 505Caracteristici de viteza excelente pentru o barca cu o carlinga atit de spatioasa. Si cel mai important – barca are cel mai bun confort si dotari necesare pentru pescuit, impachetate intr-un spatiu de doar cinci metri lungime.

Dupa ce veti petrece un timp pescuind in Finval 505 FishPro, navigand cu ea pe valuri si trecand usor bancurile de nisip, in inima dvs. va ramane pentru totdeauna dorinta de a face acest lucru in repetate randuri.

FINVAL FISHPRO 505 FINVAL FISHPRO 505  FINVAL FISHPRO 505 FINVAL FISHPRO 505   

Mai multe informatii despre intreaga gama de ambarcatiuni Finval, aici!

Adauga un comentariu