Honda Marine primește premiul Customer Satisfaction Index Award 2018

Honda Marine primește premiul Customer Satisfaction Index Award 2018 de la Compania Națională de Producători Marini, pentru al cincisprezecelea an consecutiv.

Juriul

Asociația Națională a Producătorilor Marini (NMMA), asociația reprezentativă pentru barci de agrement în America de Nord, a numit Honda Marine ca beneficiar al Premiului 2018 Customer Satisfaction Index (CSI) pentru excelență în satisfacerea clienților pentru motoarele outboard. Este de remarcat faptul că, pentru al cincisprezecelea an consecutiv, NMMA a onorat Honda Marine, o divizie a companiei americane Honda Motor Co., Inc. și marketer al unei game complete de motoare în outboard în patru timpi, cu această recunoaștere.

Criterii de premiere

Acordarea acestui titlu se bazează evaluarea generală a satisfacției proprietarilor de motoare outboard și recunoaște companiile care măsoară în mod activ satisfacția clienților pentru a continua îmbunătățirea continuă. Beneficiarii premiilor au realizat și menținut un nivel de măsurare independent de 90% sau mai mult în ceea ce privește satisfacția clienților pe parcursul anului trecut, pe baza studiilor efectuate de clienți.

“Honda Marine analizează în mod continuu tendințele pieței și feedback-ul clienților, pentru a se asigura că toate modelele de motoare outboard, variind de la 2,3 până la 250 cai putere, stabilesc standardul pentru eficiența combustibilului și ușurința în exploatare, de durabilitate, calitate, fiabilitate și funcționare silențioasă “, a declarat Michael Rickey, Senior Manager, Honda Marine. “Suntem mândri că am câștigat recunoașterea CSI de la NMMA timp de 15 ani de funcționare, iar premiul este o dovadă că Honda îmbunătățește și inovează continuu pentru a oferi produse care servesc cel mai bine inimii pieței nautice, toate în timp ce îmbunătățesc experiența de navigație pentru clienți.“

Motoare barca Honda - Premiul CSIA 2018

Despre Honda Marine

Honda Marine, o divizie a companiei americane Honda Motor Co. Inc., comercializează o gamă completă de motoare marine exterioare. Oferta sa de produse este formată exclusiv din motoare în patru timpi. Honda a pionierat tehnologia în patru timpi și a proiectat și construit motoare în patru timpi pentru mai mult de 50 de ani, stabilind un punct de referință pentru eficiența combustibilului, funcționarea silențioasă și emisiile reduse. Cu modele care variază de la 2,3 până la 250 cai putere, linia completă de modele Honda Marine îndeplinește standardele de 3 stele de la California Air Resources Board (CARB), care permit disponibilitatea și respectarea reglementărilor în toate cele 50 de state.

Adauga un comentariu