Mercury intră pe piața motoarelor alimentate cu gaz propan


Debutul noului model Mercury alimentat cu caz propan de 5CP vizează pietele de navigatie din toata lumea.

Ca parte a celei de-a 80-a aniversări, Mercury Marine a prezentat vineri seara la Toronto International Boat Show noul motor pe gaz propan de 5 cai putere, marcând primul pas al companiei pe piața motoarelor alimentate cu propan.

Mercury Propane

“Propanul este o sursă de energie curată, eficientă din punct de vedere energetic si foarte ușor de transportat”, a declarat directorul de marketing si strategii al Mercury Marine, Adrian Rushforth. “Portabilitatea acestui motor este fantastica. Motorul cântărește mai puțin de 30 de kilograme, iar un rezervor de propan cântărește mai puțin de 9 kg (20 pounds), ceea ce vă permite să accesați locații in care nu puteți intra cu motoare pe benzină, indiferent dacă este vorba despre camping, pescuit, vânătoare sau pur și simplu explorând apele îndepărtate. “

Caracteristici ale motoarelor alimentate cu gaz propan

Rushforth puncteaza că noul motor generează emisii de gaze cu 30% mai scăzute decât motoarele pe benzină și este evaluat de CARB la trei stele. Un rezervor standard de 9L (20 pounds – cinci galoane) oferă o autonomie de până la 10 ore, cu accelerația la maxim.

Mercury Propane Sail Power

Noul motor în patru timpi folosește un singur cilindru de 7,5 inch (123 cc) și cizma este disponibila atât în varianta de 15 inci(381cm) cât și de 20 de inci(508cm).

Schimbatorul foarte accesibil asigură comutarea F-N-R, iar cele 6 trepte, inclusiv pentru apa de mică adâncime, permit operatorilor să ajusteze motorul pentru o varietate de aplicații.

Motoarele vor fi disponibile de la sfârșitul primului trimestru din 2019 sau la începutul celui de-al doilea. Pentru mai multe detalii puteti accesa link-urile produselor.

motor Mercury alimentat cu propan

Mercury Propane Sail Power

Motorul pe propan va fi de asemenea disponibil si pe modelele Sail Power destinate utilizării pe bărci cu motor mai mici. Cântarind aproximativ 28,5 de kilograme, modelul de motor pe propan pentru Sail Power este oferit in variantele de 20″ si de 25″ și include caracteristici specifice, cum ar fi evacuarea inversa prin împingere, o propulsie puternica și un alternator integral patru -amp / de 50 de watt pentru încărcarea bateriei.

Adauga un comentariu