Quicksilver si Mercury, o noua gama de barci gonflabile la HobbyMall.ro

Noua gamă Quicksilver oferă o combinație de valoare, calitate, funcționalitate și inovație pe care nu ați mai văzut-o înainte și toate acestea în patru game de produse.

Mercury Marine continuă să investească în inovare. Astfel își consolidează poziția de lider în barca gonflabilă și piața RIB prin lansarea pe piata a unei game noi și extrem de competitive de bărci gonflabile și RIB-uri.

Quicksilver TendyQuicksilver RIB Tendy serie

Quicksilver Tendy serie

Seria Tendy oferă 2 variante de marime: 2,00 m și 2,40 m cu podina din plăci laminate și 2,40 metri cu podina de înaltă presiune, simplu și rapid de asamblat și depozitat. Bărcile din seria Tendy au prețuri foarte competitive. Tuburile de culoare alba sunt proiectate cu un arc triunghiular și protejate de un fender negru mare. Tendy 2.40 Air Floor este echipat cu o chila gonflabilă.

Quicksilver Air-Deck

Seria Quicksilver RIB Air-Deck

Seria Quicksilver RIB Air-Deck

Seria Air-Deck oferă trei variante de lungime între 2,50 3,20 m, echipate cu podina gonflabila de înaltă presiune. Acest lucru asigură o rapiditate maximă de montare și demontare, versatilitate și performanțe bune, la prețuri excelente. Tuburile de culoare alba au un arc rotunjit și sunt protejate de un manson albastru anti-stropire. Noua generatie de bărci gonflabile la un pret fara concurenta.

Quicksilver Sport

Seria Quicksilver RIB Sport

Seria Quicksilver RIB Sport

Modelele din seria Sport cu podea din aluminiu reprezintă un nou capitol în ceea ce privește robustețea bărcilore gonflabile cu podina detașabilă. Gama cuprinde șase bărci cu lungimi cuprinse între 2,50 m și 4,70 m. O combinație exclusivă de calitate, longevitate și rezistență a materialului. Aceste bărci sunt ușor de transportat și depozitat, și cu o amprentă relativ redusă. Această gamă de “aspect semi-profesional” este oferita de tuburile gri închise cu un arc triunghiular și protejate de un protector negru mare. Cele trei modele mai mari sunt realizate din PVC gros (1,2 mm), în timp ce partea superioară a tubului este căptușită cu inserții antiderapante.

Rib aluminiu

Seria Quicksilver Aluminiu RIB

Seria Quicksilver Aluminiu RIB

Modelele din seria de Aluminiu RIB extind noua gama Quicksilver într-o nouă categorie de RIB cu carena din aluminiu. Aceasta combină cele mai bune avantaje: stabilitatea, securitatea și ușurința de utilizare a unui RIB acum concureaza cu longevitatea unei barci de aluminiu. Toate acestea pot fi la un preț surprinzător de scăzut, o noutate absolută în categoria bărcilor care se mândresc cu acest nivel de capacitate și funcționalitate. Această gamă fantastică de produse este formata din șase modele cu lungimi de la 2.70-4.20 m. împărțită în două segmente: Modelele Ultra Light 270 și 290 de culoare gri deschis sunt utilizate în principal ca o barci de pescuit sau ca barci de acostare pentru yach-uri sau motor-yach-turi. Modelele mai mari sunt echipate cu o pardoseală din aluminiu 3D.

O noua gama proiectata pentru utilizatorii exigenti

Noua gamă Quicksilver este proiectată pentru utilizatorii exigenți, dar este oferită la prețuri cu adevărat scăzute. Barcile au multe caracteristici inteligente pe baza experientei lungi a lui Mercury Marine.

Această noua flota Quicksilver include 18 modele diferite care vor completa gama larga de gonflabile a Mercury Marine. Aceasta include RIB VALIANT cu CLASSIC si gama SPORT, format din 15 modele de agrement cu lungimi între 3,20 mei 7,50 m. Aceasta este urmată de gama de bărci profesionale VALIANT RAPTOR și bărcile gonflabile MERCURY, inclusiv RIB OCEAN RUNNER și DYNAMIC. RIB-urile exclusiviste BLACK FIN lux, cu lungimi de până la 10 m, completează imaginea. În total, mai mult de 75 de modele de bărci sunt vândute în întreaga Europă din vasta rețea de dealeri Mercury Marine.

Adauga un comentariu