Osmo Action

Camera DJI Osmo Action, o aventura în detalii uimitoare 4K

DJI Osmo Action

DJI, liderul mondial în productia de drone cu aplicatii civile si a camerelor, bazându-se pe mostenirea sa de stabilizare avansată a imaginii, face o miscare îndrazneata cu camera Osmo Action. Folosind experiența de neegalat a DJI cu captarea de imagini clare si stabile în cele mai exigente medii, Osmo Action este în acelasi timp de robusta si de sofisticata, deschizând lumi ale potentialului creativ atât pentru profesionisti cât si pentru cautatorii de aventura.

“DJI a impins întotdeauna limitele tehnologiei, iar creatorii de continut care iubesc produsele noastre au facut clar de înteles ca doresc sa reducem limitarile tehnologice ale potentialului lor creativ. Osmo Action este raspunsul nostru de ultima ora la cererea comunitatii creative: Calitatea exceptionala a imaginii si stabilizarea într-un factor unic si durabil nou, cu ecrane duale color si integrare fara software. Pentru toate tipurile de creatori care folosesc echipamentul la limita, Osmo Action stabileste noul standard “, a declarat Roger Luo, presedintele DJI. “Indiferent daca capturati continutul aerian cu Mavic 2, imagini incredibil de clare cu Osmo Pocket sau filmul inimii cu Osmo Action, DJI ofera o suita completa de produse pentru nevoile dvs. creative”.

Constructie robusta si design intuitiv

Un design compact dar durabil face ca Osmo Action sa fie camera ideala pentru aventurile dumneavoastra. Construit pentru a fi manevrat cu usurinta în conditii extreme, Osmo Action este rezistent la praf, rezistent la socuri, impermeabil si are capacitatea de a functiona la temperaturi de pana la -10 grade. Osmo Action foloseste ecrane color atât pe fata, cat si pe spate, o caracteristica unica de design care permite o compozitie mai convenabila a scenei în timp ce sunteti în miscare. Ecranul tactil din spate de 2,25 inch foloseste o acoperire rezistenta la apa si amprenta, iar ecranul frontal de 1,4 inch face vlogging-ul si auto-urile mai usoare decât oricând. Cu o luminozitate de 750 de nits, Osmo Action poate fi folosit în conditii de iluminare dure, inclusiv în lumina directa a soarelui.

Interfata interactiva a utilizatorului Osmo Action, Action OS, combina un design fizic rationalizat si functional cu o operare flexibila. Porniti camera, initiati înregistrarea si alegeti modurile de captare video si de fotografiere cu cele trei butoane dedicate. Nu pierdeti nici un moment cu ajutorul functiei SnapShot, care permite activarii Osmo pentru pornire si începerea înregistrarii în mai putin de doua secunde, apasând doar o data butonul declansator.

Camera Osmo Action

Camera Osmo Action combina tehnologia avansata cu o calitate exceptionala a imaginii

Un senzor de 1 / 2.3-inch înregistreaza fotografii de 12 megapixeli si 4K video pâna la 60fps la 100Mbps în detalii uimitoare, asigurând imagini de înalta calitate. Un design cu lentile asferice înregistreaza continutul cu o denaturare redusa si ajuta la reducerea efectelor de deformare pentru o fidelitate îmbunatatita a imaginii.

Capacul obiectivului este finisat cu doua straturi de acoperire anti-amprenta, precum si un strat antireflexiv pentru a reduce efectele nedorite ale stralucirii obiectivului, oferind utilizatorilor o mai mare flexibilitate de a fotografia în conditii luminoase.

Osmo Action

Incorporând peste o decada de experienta in crearea stabilizatoarelor mecanice cu trei axe, Osmo Action este prima camera digitala DJI care include tehnologia RockSteady, tehnologia electronica de stabilizare a imaginii (EIS) a DJI. Algoritmii de stabilizare de înalta performanta functioneaza împreuna cu EIS pentru a înregistra toate miscarile video video stabile si de înalta calitate, chiar si atunci cand înregistreaza la 4K/60fps.

Osmo Action este, de asemenea, capabil sa înregistreze imagini video HDR (High Dynamic Range) în 4K / 30fps, oferind înca trei trepte de raza dinamica la scena, tranzitii naturale între zonele luminoase si întunecate si detalii bogate care sunt adesea pierdute în conditii de iluminare complexa.

Camera Osmo Action are o baterie detasabila, cu o durata de functionare de 93 de minute de înregistrare la 4K/30fps cu activare RockSteady si 135 de minute de înregistrare la 1080p/30fps fara RockSteady. Microfoanele duale permit utilizatorilor sa profite de controlul vocal al Osmo Action si un difuzor asigura o calitate excelenta a redarii.

Camera Osmo Action aduce elemente creative, inteligente

Un varf in gama de produse a DJI, Osmo Action ofera o gama larga de caracteristici extrem de creative încorporate în aparatul foto, pe care utilizatorii le pot accesa in câtiva simpli pasi. In timpul inregistrarii, alegeti între:

Slo-mo: 8x miscare lenta în 240fps 1080p sau 4x slow motion în 1080p 120fps creeaza un efect atractiv vizual atunci când documenteaza scene cu actiune acustica.

Timelapse: Pentru a transforma minutele în câteva secunde, Timelapse este perfect pentru a capta continut unic al schimbarii rapide de peisaj.

Setari personalizate de expunere: o serie de setari manual si semi-automate, care permit o expunere de pâna la 120 de secunde, perfecta pentru captarea cerului pe timp de noapte.

Deblocati potentialului maxim al Osmo Action

DJI Mimo

Folosind aplicația DJI Mimo lansata recent, conectati Osmo Action la dispozitivul mobil cu WiFi sau Bluetooth pentru funcționalitati suplimentare, inclusiv un feed live al aparatului foto, sabloane pentru diferite tipuri de inregistrari, editare rapida în aplicatie si multe altele.

Camera Osmo Action vine cu o intreaga suita de accesorii care ajuta la dezlantuirea tuturor posibilitatilor, incluzand:

Camera Frame Kit: Inclus in Osmo Action, kitul ofera o montare universala pentru accesorii suplimentare si o fereastra pentru indicatorul LED pentru a arata starea camerei in timp real protejand in acelasi timp aparatul.

Suporturi adezive: atasati actiunea Osmo pe suprafete plate sau curbe, inclusiv skateboarduri, biciclete, casti si multe altele pentru a capta momente rapide. Ambele tipuri de suporturi adezive, curbate și plate, sunt incluse în Osmo Action.

Carcasa impermeabila: carcasa impermeabila protejeaza dispozitivul la adâncimi de pâna la 60 de metri, oferind în acelasi timp o imagine clara utilizând sticla de înalta rezistenta.

Suport pentru extensie: Captati unghiuri unice utilizând extensia, care are un suport rotativ pentru telefon si un adaptor cu surub de ¼ inch.

Mâner plutitor: Mânerul plutitor ofera o aderenta confortabila pentru Osmo Action si o mentine la suprafata atunci când filmati în apa.

Filtre: Osmo Action vine dotat cu set de filtre cu densitate neutra (ND), polarizator si filtre subacvatice. Filtrele ND (ND4, ND8, ND16 și ND32) reduc expunerea luminii în medii diferite, in timp ce filtrele Polarizer reduc reflexiile si sporesc saturatia culorii pentru o imagine mai atragatoare. Filtrele de apa marina portocalie si violet de apa dulce restaureaza culoarea naturala a scenelor subacvatice.

Hub de încarcare: Încarcati simultan pâna la trei baterii în mai putin de 130 de minute.

Adauga un comentariu