Honwave

Barcile gonflabile Honwave – potrivite pentru orice fel de apa

Barcile gonflabile Honwave sunt usoare, portabile si perfecte pentru excursii pe lacuri sau pe mare. Toate modelele Honwave sunt construite folosind o tesatura PVC durabila, de inalta calitate. O gama larga de tipuri de punti, cu optiuni de lungime si capacitate a echipajului sunt disponibile.

Barcile gonflabile Honwave

Barcile gonflabile Honwave aduc apa la viata. Trebuie doar sa adaugati aer.

Gama Honda de gonflabile functioneaza in armonie cu natura – apa este casa lor. Ele sunt ambarcatiunile ideale, portabile, pentru distractie departe de tarm. Fiecare tip de barca gonflabila are o lungime diferita si este potrivita pentru diferite motoare si numar de pasageri. Unde doriti sa navigati?

Barci gonflabile cu podina din lemn

Barcile gonflabile Honwave

Barcile gonflabile cu podina din lemn au două dimensiuni: 2m și 2.5m. Gama poate transporta doi sau trei adulti si este potrivita pentru motoare intre 4CP si 6CP.

Barci gonflabile cu podina din aluminiu

Barcile gonflabile Honwave

Barcile gonflabile cu podina din aluminiu au patru dimensiuni: 2,5m, 3m, 3,5m si 4m. In functie de model, capacitatea de transport este intre trei si sapte adulti iar motoarele recomandate sunt cele intre 6 și 30CP.

Barci gonflabile cu podina Air V-floor

Barcile gonflabile Honwave

Podinelele gonflabile Honda Air V-floor sunt de asemenea disponibile în patru dimensiuni: 2.4m, 2.7m, 3.2m și 3.8m. În funcție de model capacitatea de transport variaza intre trei si cinci adulti iar motoarele recomandate sunt cele intre 6CP si 25CP.

Barcile gonflabile Honwave si motoarele Honda – partenerii perfecti

Barcile gonflabile Honwave

Un motor maritim Honda merita o barca gonflabila Honwave

Portabile si usoare, barcile gonflabile Honwave sunt perfecte pentru explorarea litoralului, pescuit sau pentru simpla deplasare peste apa. Prin adaugarea unui motor marin Honda, perechea va simplifica calatoria pe întreaga durata. Acest lucru se datoreaza faptului ca tuburile gonflabile inovatoare, cu diametru mare, asigura o plutire si o stabilitate de top. Iar cu optiunea unei chile in forma de “V”, ele vor atenua efectele calatoriilor pe ape agitate.

Imbarcarea

Barcile gonflabile Honda

Exista trei tipuri de podine dintre care puteti alege – dar care este cea potrivita pentru dvs.?

Barcile gonflabile Honwave cu podina din lemn are doua marimi, iar designul sau usor si compact Inseamna ca poate fi impachetata si depozitata in doar cateva minute de catre o singura persoana, fara nici o problema.

Croaziera usoara

Daca luati distractia putin mai in serios, atunci gonflabilele cu podina din aluminiu sunt o optiune extra-robusta. Potrivite pentru aproape orice nevoie nautica, tuburile lor cu mare capacitate de plutire inseamna o croaziera mai usoara.

Honda Air V-floor

Barcile cu podina gonflabila sunt pconcepute entru performanta si agilitate. Podelele concepute pentru atenuarea vibratiilor imbunatatesc calitatea calatoriei, iar designul lor in forma de V asigura cea mai buna stabilitate posibila la aproape orice viteza.

Construite nu facute

Calatoria pe apa poate fi dura – la urma urmei, totul se petrece in aer liber. Ne-am construit gonflabilele pentru a supravietui oricarei provocari intalnite in natura.

O afirmatie valabila pentru orice fel de vreme si apa – gonflabilele Honwave sunt protejate impotriva oricarei conditii vitrege de navigare. Acestea sunt fabricate din PVC de inalta calitate din Europa, pur si simplu cele mai bune disponibile, ceea ce le face nu numai durabile, dar si usoare.

Protectie sporita

Pe langa faptul ca sunt fabricate din PVC european, gonflabilele noastre au, de asemenea, o banda groasa de frecare in jurul întregii barci. Acest lucru nu actioneaza doar ca o bara de protectie pentru a proteja tuburile de eventuale perforatii, dar forma sa curbata deviaza pulverizarea apei.

Accesorii

Barcile gonflabile Honwave

Modificati aranjarea locurilor pentru pasagerii dvs.

Indiferent daca calatoriti solo sau cu pasageri, suporturile pentru scaune sunt gata sa fie schimbate in pozitii alternative de sedere pentru pasagerii dvs. Exista, de asemenea, franghii si suporturi de siguranta robuste, manere groase de ridicare si un sistem de blocare al vaslelor inteligent.

Asteptarea va poate dezumfla

Posesorii barcilor gonflabile doresc, desigur, sa piarda cat mai putin timp cu umflarea ambarcatiunii. De aceea, toate gonflabilele noastre vin cu o pompa de picior de mare capacitate cu presiune ridicata potrivita si pentru dezumflare. Inseamna mai mult timp pe apa si mai putina agitatie la impachetat cand este timpul pentru plecarea acasa.

Adauga un comentariu