Pompa SUP Bravo GE 20-2

Pompa electrica pentru SUP BRAVO GE 20-2

Spre deosebire de de alte modele pompa electrica BRAVO GE 20-2 de la Scoprega vine cu o baterie încorporată. Dupa incarcarea pompei, o puteti utiliza pentru a umfla cu usurinta placa SUP langa apa, fara a fi nevoie sa atasati pompa la bateria autovehiculului sau la bricheta. Perfect în caz ca doriti sa va deplasati fara un vehicul, pe un ATV, bicicleta sau intr-un taxi.

Pompa electrica Bravo GE 20-2 pentru SUP vine intr-o geanta de transport cu doua compartimente cu fermoar. Compartimentul superior ofera un spatiu de stocare toate accesoriile incluse, in timp ce compartimentul principal este rezervat pentru pompa. Sacul de transport are, de asemenea, o curea reglabila pentru umar.

Bravo GE 20-2 este cu siguranta mai versatila decat multe alte pompe electrice pentru SUP. In plus, fata de optiunea de umflare a placilor cu clipsurile aligator incluse,placa gonflabila oriunde dorit. De asemenea, puteti utiliza adaptorul brichetei pentru vehicule incluse pentru a va reincarca pompa pe sosea.

Caracteristici

In partea superioara a modelului Bravo GE 20-2 se gaseste un maner care usureaza transportul si exista, de asemenea, un buton reglabil de presiune, gabarit, porturi de inflatie/deflatie si butoane pornire/oprire. Pe partea frontala a pompei se afla un port de 12 V cc, un port pentru sigurante si o conexiune pentru incarcare.

Situata pe partea de jos a pompei este o baza din cauciuc durabil care asigura o absorbtie excelenta a socurilor si mentine pompa ridicata. Baza înalta permite asezarea pompei pe sol fara ca nisipul si murdaria sa provoace probleme. Designul imbunatateste si fluxul de aer care ajuta la mentinerea temperaturii scazute in timpul functionarii.

Situata pe partea de jos a pompei este o baza din cauciuc durabil care asigura o absorbtie excelenta a socurilor si mentine pompa ridicata. Baza inalta permite asezarea pompei pe sol fara ca nisipul si murdaria sa provoace probleme. Designul imbunatateste si fluxul de aer care ajuta la mentinerea temperaturii scazute in timpul functionarii.

Utilizare

Pompa electrica Bravo GE 20-2 este extrem de usor de utilizat. Dupa deschiderea cutiei, introduceți una din sigurantele verzi in partea frontala a pompei, in mufa etichetata corespunzator. Apoi, conectati incarcatorul cu adaptorul si conectati-l. Lasati pompa conectata pana cand este complet incarcata. Indicatorul luminos de presiune va deveni verde dupa ce bateria a atins capacitatea maxima.

Pentru a umfla placa SUP, atasati pur si simplu furtunul de umflare inclus în portul din partea dreapta a pompei și conectați celalalt capat la supapa de umflare. Rotiti cadranul de presiune de umflare la setarea dorita si apoi apasati butonul “Pornit”. Odata ce placa dvs. este complet umflata la presiunea specificata, GE 20-2 se va opri automat.

Timpul recomandat de rulare al pompei timp de cel mult 20 de minute. Daca trebuie sa umflati mai multe placi, opriti pompa timp de 30 de minute inainte de a continua. Puteti, de asemenea, sa terminati manual pomparea daca nu doriti sa asteptati.

In caz ca bateria moare in timpul umflarii, trebuie doar sa atasati clemele aligator incluse la bateria vehiculului si sa continuati. Adaptorul de bricheta inclus poate fi de asemenea utilizat in combinatie cu bateria interna atunci cand incarcarea bateriei se afla la aproximativ 50%, fapt indicat de o lumina portocalie.

GE 20-2 poate fi folosita si pentru a dezumflare. Trebuie doar sa conectati furtunul la portul din partea stanga a pompei, sa conectați celalalt capat la supapa de umflare a placii, dupa ce ati apasat tija supapei, setati manometrul la “.5” si apasati butonul „pornit”. Pompa va elimina aerul ramas în placa, facand mai usor impachetarea si depozitarea in interiorul rucsacului. Retineti ca nu exista nici o functie de dezactivare automata deci va trebui sa opriti pompa dupa eliminarea aerului ramas.

Performanta

Modelul Bravo GE 20-2 poate umfla o placa gonflabila SUP de 10’6″x 32″ x 6″cu un volum total de 300 la 15 psi in doar 7 minute si 52 secunde. Timpul de inflatie la 20 psi este la fel de impresionant, ajungand la numai 10 minute și 53 secunde.

In ciuda faptului ca GE 20-2 este mai mare, mai grea si ofera performante mai bune decat alte pompe, nivelul de decibeli este au pair cu cel al altor pompe. Zgomotul produs in timpul functionarii variaza intre 89 si 94 dB.

Datorita bateriei integrate aceasta pompa este mult mai grea (10,8 kg) decat multe alte pompe electrice pentru SUP. Un compromis echitabil dar care merita mentionat pentru cei preocupati de acest aspect.

Accesorii incluse

Pe langa sacul de transport convenabil, pompa electrica include doua sigurante, cleme tip aligator, conector pentru bricheta, adaptoare priza pentru SUA/Europa/Australia, un furtun flexibil pentru umflare si o varietate de alte mufe si adaptoare.

BRAVO GE 20-2

Pompa electrica BRAVO GE 20-2 – Concluzie

Cand vine vorba de confort si versatilitate, pompa electrica BRAVO GE 20-2 este greu de batut. Aceasta pompa va ofera posibilitatea de a umfla fara efort placile dvs. oricand si oriunde. Varietatea optiunilor de alimentare va permite sa utilizati pompa cu sau fara autovehicul, iar gama larga de adaptoare va ofera versatilitate functionala.

Adauga un comentariu