Coleman-Cortes-Octagon-8

Coleman Cortes Octagon 8 – spatiul de care aveti nevoie

Cortul Coleman Cortes Octagon este definit de un interior generos cu spatiu pentru maxim 8 persoane, o înaltime care va permite miscarea nestingerita în pozitie verticala fara a fi nevoie sa va aplecati si o forma neobișnuita, care reaminteste de un gazebo. Cortul ofera tot spatiul de care aveti nevoie pentru campingul confortabil în familie, cu prietenii, la festivaluri sau petreceri în aer liber.

Cort Coleman Cortes Octagon 8 persoane

Spatiul generos permite continuarea distractiei în cazul conditiilor meteo nefavorabile iar, atunci cand doriti sa-l transformati în dormitor, este suficient pentru a gazdui confortabil doua persoane, pentru depozitarea pungilor, rucsacelor si a unei mese cu scaune! Forma octogonala neobisnuita va asigura ca puteti folosi fiecare colt al cortului.

Cort Coleman Cortes Octagon 8 persoane

Usa cortului Coleman Cortes Octagon poate fi deschisa ca o usa normala si face ca intrarea si iesirea sa se faca nu numai foarte usor, ci si foarte confortabil. Desigur, cortul este complet impermeabil si va protejeaza pe dvs. si echipamentul atunci când vremea nu este grozava.

Pe vreme buna, puteti detasa întreaga foaie exterioara a cortului pentru o vedere de 360 de grade a peisajului, cu o protectia ideala impotriva insectelor. Datorita cadrului de otel stabil, cortul este foarte robust si va rezista cu success la testul elementelor naturii.

Cantarind aproximativ 21 de kilograme împachetat, cortul beneficiaza de o geanta cu roti si este foarte compact pentru un transport si o depozitare facile.

Coleman Cortes Octagon – access rapid is usor

Usa cu balamale patentata de Coleman face accesul din si în cort foarte rapid si usor. Usa rigida si cadrul acesteia maresc integritatea structurala a cortului, dând senzatia unei case departe de casa.

Ideal pentru campingul de familie si de grup, puteti închide usa cortului fara a fi nevoie de fermoar, facilitand accessul in cort si la obiectele depozitate inauntru fara a avea tot bagajul afisat la vedere si eliminand nevoia de a folosi continuu un fermoar zgomotos de fiecare data când doriti sa intrati sau iesiti.

Coleman Cortes Octagon 8

Coleman Cortes Octagon – WeatherTec™

Proprietatile impermeabile ale tesaturii WeatherTec™ sunt masurate utilizând o valoare numita cap hidrostatic. Daca un cort are un cap hidrostatic de 3000mm, înseamna ca suprafata sa poate sustine o coloana de apa de 3 metri fara ca nici o picatura sa patrunda prin partea inferioara a tesaturii. Ministerul apararii din Marea Britanie clasifica materialul cu un cap hidrostatic de 800mm+ ca impermeabil.

Exista multi alti factori care influenteaza performanta cortului în conditii meteorologice dificile. Coleman utilizeaza cea mai recenta tehnologie si un regim riguros de testare pentru a va asigura ca va protejeaza în orice moment, oricare ar fi vremea.

Siguranta are prioritate!

Caracteristica materialului folosit asigura ca tesatura cortului Cortes Octagon nu se va inflama rapid si se va stinge de la sine, oferind destul timp pentru evacuare în caz de urgenta.

Pentru plasarea unei comenzi accesati site-ul nostru: hobbymall.ro

Adauga un comentariu