Frigider CFX

Ghidul cumparatorului pentru frigiderele portabile CFX

Gasiti frigiderul portabil perfect pentru dvs.

Conceputa special pentru a se potrivi tuturor tipurilor de vehicule, seria CFX de frigidere si/sau congelatoare compresoare portabile este rezultatul multor ani de cercetare si dezvoltare a produselor. Dometic a ascultat sugestiile dvs. si a dezvoltat un frigider care este suficient de dur pentru a rezista celor mai aprige medii australiene. Stim ca daca va functiona acolo, va performa oriunde si în orice situatie.

frigider CFX

Frigiderele/congelatoarele cu compresor asigura performante extreme de racire si eficienta energetica chiar si în cele mai fierbinti zile. Toate cele sapte modele au capacitatile interne optimizate, combinate cu grosimea substantiala a izolatiei capacelor rotunde, laterale și inferioare. Acestea sunt echipate cu componente robuste, cum ar fi blocuri puternice, balamale, mânere si tehnologii inovatoare precum compresorul original Waeco și VMSO (Variable Motor Speed Optimization) actualizat. Caracteristicile adaugate, cum ar fi un port de încarcare USB, operatiuni de 12/24 V cc și 110-230 V AC, precum si protectia integrata a bateriilor, împreuna cu controlul si monitorizarea temperaturii printr-o aplicatie WiFi rezulta în frigiderul portabil preferat de Australia.

Ce dimensiune ar trebui alegeti pentru frigiderul portabil CFX dorit?

Atunci când alegeti un model, trebuie sa luati în considerare urmatoarele:

Cât spatiu de stocare aveti în vehiculul dvs.? Câte persoane vor fi dependente de frigider în timpul calatoriei? Tinând cont de durata calatoriei dvs., alegeti un volum adecvat dimensiunii grupului dvs. Mai jos este un ghid care va poate ajuta în aceasta alegere:

CFX 28

Volum de stocare: 26 l

Ideal pentru depozitarea alimentelor si bauturilor pentru o singura persoana pentru o zi.

CFX 35W

Volum de stocare: 32 l

Ideal pentru depozitarea alimentelor si a bauturilor pentru un cuplu care merge într-o calatorie peste noapte.

CFX 40W

Volum de depozitare: 38l

Ideal pentru depozitarea alimentelor si bauturilor pentru o familie de trei persoane pe durata unui weekend.

CFX 50W

Volum de stocare: 46l

Ideal pentru depozitarea alimentelor si bauturilor pentru o familie de patru persoane pe durata unui weekend.

CFX 65W

Volum de stocare: 60l

Ideal pentru depozitarea alimentelor si bauturilor pentru o familie de patru persoane pentru o excursie de o saptamâna.

CFX 75DZW

Volum de depozitare: 70l

Ideal pentru depozitarea alimentelor si bauturilor pentru o familie de cinci pentru o excursie de o saptamâna.*

CFX 95DZW

Ideal pentru depozitarea alimentelor si bauturilor pentru o familie de cinci persoane într-o calatorie mai lunga de o saptamâna.*

* Folosirea pachetelor alimentare sigilate în vid este presupusa pentru o capacitate de stocare optimizata.

frigider CFX

Pentru cat timp veti fi complet independent de magazine?

Atunci când calatoriti pe o perioada lunga de timp, functia de înghetare profundă ( deep-freeze) va fi benefica, deoarece va fi capabila sa prelungeasca durata de viața a alimentelor, permitându-va sa fiti independent pentru mai mult timp.

Nota: Puteți sa va mentineti mâncarea mai proaspata si se ve potrivi mai bine în frigiderul portabil atunci când utilizati un dispozitiv de etansare in vid. Acesta va pastra alimentele într-un sigiliu ermetic si va ajuta la cresterea spatiului de depozitare.

frigider CFX

Pe masura ce dimensiunile cresc, creste si energia necesara pentru a rula unitatea. Este important sa va gânditi la solutiile de alimentare cu energie pe care le aveti la dispozitie si daca vor fi capabile sa sustina consumul de energie al frigiderului CFX pe care planuiti sa-l achizitionati.

CFX 28

Consum de energie*: 0,75 Ah/h

CFX 35W

Consum de energie*: 0,77 Ah/h

CFX 40W

Consum de energie*: 0,74 Ah/h

CFX 50W

Consum de energie*: 0,77 Ah/h

CFX 65W

Consum de energie*: 0,85 Ah/h

CFX 75DZW

Consum de energie*: 2,9 Ah/h

CFX 95DZW

Consum de energie*: 3,6 Ah/h

*Consumul de energie este masurat la 12V la temperatura interioara de 5°C si temperatura ambientala de 32°C.

Pentru un confort sporit, modelele CFX-W va ofera posibilitatea de a controla ai monitoriza temperatura de racire prin intermediul aplicatiei WiFi. Aceasta va permite sa atingeti o temperatura exacta, prestabilita. Aceasta caracteristica este disponibila pentru toate modelele, cu exceptia CFX 28.

frigider CFX

Doriti sa aveti optiunea de refrigerare si înghetare simultan?

CFX 75DZW si 95DZW au doua zone de racire independente. Acest lucru va ofera posibilitatea de a utiliza o zona pentru refrigerare în acelasi timp cu utilizarea zonei a doua pentru înghetare.

Articol preluat de pe https://store-au.dometic.com/

Adauga un comentariu