MotorGuide Tour

MotorGuide Tour Pro si Tour reinventate

MotorGuide lanseaza doua motoare noi de trolling pentru barci de pescuit de apa dulce.

Pe 9 iulie 2019 MotorGuide a anuntat introducerea a doua motoare noi de trolling, Tour and Tour Pro, la ICAST din Orlando. Tour Pro este primul motor adevarat cu cablu de comanda și ancorare GPS din industrie.

MotorGuide Tour

“Suntem incantati de lansarea Tour si Tour Pro“, a declarat Kevin Read, senior product manager al MotorGuide. ” MotorGuide este prezent pe apa din 1947, este inventatorul transmisiei cu pedala, și putem spune oficial cu aceste motoare: Tour a fost relansat! Aceste motoare au fost reproiectate de la propulsie la pedala pentru a fi cele mai performante motoare de trolling de pe piata”.

MotorGuide Tour – construit pentru conditii dificile

Atât Tour, cât si Tour Pro sunt construite pentru conditii dificile, cu o montare detasabila la 360 de grade, cu sistemul de protectie bounce buster integrat, un arbore robust din doua piese cu coloana exterioara metalica si arbore interior compozit. O pedala de picior din metal, cu banda de prindere premium, asigura o directionare solida si o functionare fara alunecare. Modelele Tour Pro combina Pinpoint® GPS, cea mai precisa ancora GPS disponibila, cu cablurile traditionale din otel inoxidabil pentru o directionare usoara.

motor electric MotorGuide Tour

“Noua serie Tour va oferi singurele motoare trolling care ofera viteza de reactie si durabilitatea unui adevarat motor cu cablu de comanda, cu toate avantajele ancorarii GPS”, a declarat Read. “MotorGuide continua sa produca cele mai durabile, mai fiabile și mai usor de utilizat motoare trolling, astfel încât sa puteti profita din plin de timpul petrecut pe apa”.

Sitemul de asistenta Zero-G si noua elice Katana

Noile motoare vor include sistemul Zero-G de asistenta la ridicare al lui MotorGuide, care necesita jumatate din efortul depus comparativ cu oferta competitiei, precum si noua elice Katana – inspirata de NASA si proiectata de Mercury, care ofera mai multa putere si pâna la 30% mai multa eficienta a bateriei decât variantele anterioare.

Sonar MotorGuide HD+

MotorGuide Tour si noul sonar universal HD+

Ambele modele ofera, de asemenea, optiuni pentru noul sonar universal HD+ produs de MotorGuide, cu redare de imagini traditionala 2D la 83/200 kHz si de înalta definitie la 4500/800 kHz, compatibile cu cele mai importante marci de fish finder de pe piata. Cu un transducer 2D si de înalta definitie integrat direct în motor, MotorGuide a eliminat nevoia de cablare suplimentara a motorului trolling.

Tour si Tour Pro vor fi oferite în modele thrust de 89 sau 109 lb, la 24 sau 36 de volti cu cizme de 114 de centimetri. Tour și Tour Pro vor fi disponibile pentru consumatorii din Romania în Aprilie 2020.

Adauga un comentariu