placa multi pozitie Jobe

Placa multi pozitie – o solutie all-in-one de la JOBE!

Va intelegem, tragand toate plansele, schiurile si wake-surferele cu dumneavoastra necesita un efort sustinut; dar Jobe a gasit solutia pentru dvs.: placa multi pozitie!

JOBE MULTI POSITION BOARDS

Aceste placi reprezinta o solutie all-in-one si ofera (după cum sugereaza si denumirea) si mai multe pozitii în care le puteti utiliza. Placile multi pozitie, sau placile MPS asa cum le numim, au fost ideea care a dus la rezolvarea unei dileme ivite zilnic. Unii amatori de sporturi nautice cara atât de multe cu ei, incat este o adevarata problema sa incarce tot bagajul in barca. Asa a aparut ideea unei placi care ar putea face totul si astfel s-au nascut placile multi pozitie.

Echipa Jobe, se mândreste cu faptul ca are o placa potrivita pentru fiecare si acelasi lucru este valabil si pentru placile multi pozitie! Sa va prezentam gama Jobe de placi Multi Position:

Placa multi pozitie JOBE Chipper

360 de grade de distractie este ceea ce caracterizeaza acest disc pentru apa! Chipper-ul face farfuriile zburatoare sa para demodate si ofera o experienta reala asupra apei! O senzatie placuta si distractiva face ca aceasta placa sa fie folosita cu placere în timp ce zboara pe apa.

Placa multi-pozitie JOBE Chipper

Placa multi pozitie JOBE Stimmel

Stimmel este accesul usor la o placa cu un pret accesibil. Daca sunteti în cautarea unei placi de care întreaga familie o poate bucura, aceasta este placa pentru dvs.! Placa Stimmel de la Jobe este gata de a fi folosita ca o placa de kneeboard, wake/skate board si wakesurfing cu minim 6 pozitii. Aceasta placa are un miez rotund din spuma, care o face mai groasa decât fratele ei mai mare.

Placa multi-pozitie JOBE Stimmel

Placa multi pozitie JOBE Omnia

Omnia este placa high-end care nu face concesii! Aceasta placa este realizata din spuma PU turnata prin comprimare cu fibra de sticla adaugata, facând-o rapida si directa in momentul manevrarii. Indiferent daca stati în picioare sau stati intins pe placa, Omnia poate face totul! Ceea ce o face produsul perfect pentru toata lumea din barca.

Placa multi-pozitie JOBE Omnia

Articol preluat de pe https://www.jobesports.com/nl

Adauga un comentariu