Raymarine Element S

FLIR introduce afisajul pentru navigare Raymarine Element S

ARLINGTON, Va. – Pe 3 iunie 2019 FLIR Systems a anuntat Raymarine Element S, o noua serie de afisaje de navigatie. Bazându-se pe succesul seriei FLV Raymarine Element HV cu sonar HyperVision, modelele Element S sunt dotate cu un afisaj superior pentru orice vreme, viteza optima si functionare simpla, oferind în acelasi timp navigare GPS capitanilor care nu doresc sau nu au nevoie de optiunile sau cheltuielile suplimentare ale unui sonar sofisticat.

Element S este disponibil in versiunile de 7, 9 si 12 inch, toate dotate cu ecrane luminoase, cu contrast ridicat, de 1.500 nit pentru o vizibilitate excepționala. Un procesor quad-core pe 64 de biti ofera o viteza de neegalat, ceea ce duce la tranzitii rapide de pagina si meniu si redesenari instantanee ale hartilor si traseelor. Un însotitor de croaziera de încredere, Element S dispune de un senzor GPS integrat de 10Hz rapid și precis compatibil cu hartile de navigare ale producatorilor renumiti, incluzând noile LightHouse NC2 ale Raymarine, Navionics si C-MAP.

Element S un companion de incredere

Capitanii se pot baza pe Element S pentru navigarea cailor congestionate cu o capacitate de constientizare si încredere sporita folosind un radar optional CHIRP wireless Raymarine Quantum sau un receptor AIS. Quantum ofera capabilitatea premium a radarului dedicat, în timp ce AIS identifica în mod inteligent ambarcatiunile care se apropie. În plus, fata de suportul radar si AIS, seria Element S dispune de conectivitate NMEA 2000 pentru pilotare automata si integrare VHF DSC, împreuna cu afisarea informatiilor instrumentelor de navigare, datelor motorului si rezervorului de combustibil. Element S permite stocarea a pâna la 5.000 de puncte de referinta în 200 de grupuri diferite, plus 50 de rute si 15 trasee.

Simplitate si usurinta in operare

Sistemul de operare LightHouse Sport™ , este conceput pentru navigatorii care apreciaza simplitatea si usurinta de operare, oferind meniuri necomplicate si comenzi intuitive ale tastaturii pentru a ajuta capitanii sa se integreze rapid în curs si sa mentina directia. Controalele dedicate keypad pastreaza ecranul curat, fara amprente. Meniurile live permit modificarea setarilor sau personalizarea graficelor în timp ce display-ul de navigare afiseaza schimbarea în timp real. În plus, trei taste rapide programabile de catre utilizator ofera acces instantaneu la paginile preferate, iar un buton waypoint supradimensionat permite marcarea rapida si usoara a zonelor de interes.

Element S ajuta navigatorii sa evite pericolele subacvatice, oferind un sonar CHIRP cu un singur canal integrat pentru scanarea fundului si gasirea pestilor la adâncimi de pâna la 900 de metri. În plus, generarea de contur RealBathy încorporata permite cartografierea în timp real a zonele necunoscute.

Adauga un comentariu