Suunto 5

Noul ceas sport cu GPS Suunto 5 gata pentru performanta

Conceput pentru performanta, Suunto 5 este rezistent si ofera o durata lunga de viata a bateriei si o serie de functii într-un design subtire si confortabil.

VANTAA, FINLANDA – Decenii de colaborare cu sportivi și aventurieri în aer liber au expus Suunto la realitatea actiunii sportive, acolo unde orice altceva decât setea de performanta se estompeaza. Simplu si necomplicat, Suunto 5 a fost conceput în acest sens.

Subtire, compact si confortabil, Suunto 5 este gata sa va ghideze, cu functionalitatea multisport pentru care Suunto este renumit, catre ritmul dvs. de antrenament optim. Ceasul ofera pasionatilor de sport tot ce este necesar pentru a se detasa de grijile cotidiene si a se concentra la perfectionarea activitatii preferate.

Functionare pe toata durata antrenamentului

Cu modurile de baterie inteligente ale Suunto 5 si durata de viata a bateriei de pâna la 40 de ore, sportivii si amatorii de drumetii pot continua sa faca eforturi – de antrenament sau trekking – fara sa-si faca griji ca ramân fara energie. Acest ceas inteligent învata modelele de antrenament ale utilizatorilor sai si le reamintește sa încarce bateriile înainte de urmatoarea sesiune.

Acest tovaras de pregatire durabil a fost construit si testat în conditii nordice dure, continuând relatia dintre Suunto si echipamentul pentru aventura care dateaza din 1936. Ca urmare, Suunto 5 este pregatit sa înfrunte orice conditie meteorologica cu success.

Suunto 5

Suunto 5 – un insotitor de antrenament cu un IQ ridicat

Ceasul urmareste nivelul de fitness al utilizatorului si adapteaza îndrumarile personalizate de antrenament pe baza progresului și obiectivelor fiecaruia. Ca un antrenor, ceasul le comunica sportivilor sa se recupereze atunci când forteaza prea tare. Iar, daca nu se antreneaza, îi motiveaza sa faca efort. Suunto 5 este mai mult decât un ceas – este un însotitor de pregatire fizica de încredere.

De asemenea, ceasul monitorizeaza stresul si somnul, astfel încât utilizatorii pot fi siguri ca sunt bine recuperati și pregatiti pentru urmatoarea lor activitate sportiva. Suunto 5 sprijina mentinerea si îmbunatatirea nivelului si performantei de fitness. Cu peste 80 de moduri de sport personalizabile, utilizatorii pot obtine statistici relevante indiferent de sportul practicat.

Suunto 5 app

Ceasul conecteaza oameni activi si aventurosi la o multitudine de rute si trasee prin intermediul hartilor din aplicatia Suunto. Hartile arata unde utilizatorii conectati se antreneaza, inspirând noi provocari de antrenament si/sau explorare. Odata sincronizati, utilizatorii pot alege trasee si rute noi de pe propriul ceas.

Suunto 5

Unele dintre cele mai populare aplicatii sportive din lume, cum ar fi Strava, TrainingPeaks si Relive, sunt integrate aplicatiei Suunto. Iar performantele obtinute în sesiunile de antrenament nu au fost niciodata mai usor de distribuit online prin intermediul platformelor de socializare.

Performanta si stil

Ceasurile din gama Suunto 5 nu sunt construite doar pentru performanta, ci si proiectate pentru a arata elegant. Rama robusta din otel inoxidabil si patru variante de design – All Black, White, Burgundy Copper si Graphite Copper – le fac sofisticate si personale.

Adauga un comentariu