Fishidy Sync

FLIR introduce integrarea mobilă Fishidy Sync pentru afisajele Raymarine Axiom

Noua aplicatie ofera schimb de date pentru punctele de parcurs si informatii pentru pescari

ARLINGTON, Va. – 8 iulie 2019 – FLIR Systems a anunțat Fishidy™ Sync pentru afisajele multifunctionale Raymarine Axiom® (MFD) si o noua functie pentru proprietarii Axiom care folosesc si aplicatia mobila Fishidy. Fishidy Sync ofera date perfecte despre punctele de navigatie între MFD-urile Axiom si dispozitivele mobile care ruleaza Fishidy, împreuna cu informatii legate de pescuit disponibile prin intermediul comunitatii online de pescari conectate pe Fishidy.

Fishidy Sync pentru iOS si Android

Fishidy, care face parte din portofoliul de produse Raymarine, este o aplicatie iOS si Android, care serveste drept resursa unica pentru pescari. Aplicatia si comunitatea Fishidy furnizeaza informatiile pentru a ajuta la prinderea mai multor pesti prin integrarea hartilor interactive de pescuit, conexiuni sociale si a informatiilor de pescuit verificate care acopera mii de cai navigabile din America de Nord. Comunitatea online Fishidy de peste un milion de pescari au acces la informatii detaliate privind caile navigabile îmbunatatite cu Fishing Hot Spots®, sfaturi, tehnici si cunostinte locale de pescuit. Membrii Fishidy pot utiliza aplicatia pentru a identifica cele mai bune momente pentru a prinde specii specifice, a înregistra capturile, a înregistra date despre conditiile de pescuit si a urmari modelele de succes.

Fishidy Sync

“Aplicatia mobila Fishidy completeaza portofoliul nostru de produse electronice Raymarine si efortul focalizat FLIR de a furniza produse inovatoare atât pentru pescarii de agrement, cât si pentru cei profesionisti. Suntem încântati sa impartim beneficiile aduse de Fishidy cu utilizatorii Raymarine Axiom, în timp ce îsi planifica urmatoarele aventuri pe apa si aspira sa devina pescari mai buni.”

Grégoire Outters, vicepresedinte si director general pentru divizia maritima FLIR

Setare Wi-Fi rapida

Setarea Fishidy Sync pe un display multifunctional Raymarine dureaza doar câteva minute. Pescarii conecteaza pur si simplu dispozitivul mobil la punctul de acces Wi-Fi al Axiom, activeaza sincronizarea în aplicatia Fishidy de pe dispozitivul lor mobil si recunosc solicitarea de pe Axiom pentru sincronizare.

Fishidy Sync ofera flexibilitate si confort

Cu date distribuite pe dispozitive, Fishidy Sync ofera pescarilor flexibilitatea si confortul de a-si planifica calatoriile de pescuit de oriunde si de a fi gata de actiune o data ce se afla pe apa. Functia de sincronizare continua fara probleme în timp real, permitând vizibilitatea simbolurilor si a datelor din aplicatia Fishidy si toate datele Fishidy de pe Axiom. În plus, aspectul, metadatele, personalizarea punctelor de parcurs si setarile de confidentialitate ramân pastrate pe toate dispozitivele.

Aplicatia mobila Fishidy se poate descarca gratuit si necesita crearea unui cont gratuit de utilizator Fishidy.

Fishidy

Pentru mai multe informatii despre Fishidy, vizitati raymarine.com/fishidy-sync/.

Aflati mai multe despre aplicatia mobila Fishidy si comunitatea sa online de pescari la https://www.fishidy.com.

Adauga un comentariu