Catamaran cu vele

MiniCat redeseneaza toata gama sa de catamarane

MiniCat propune un now design pentru toate modelele de catamarane in 2019

Anticipata de mai mult timp, iata o noua prezentare a tuturor modelelor MiniCat. Dupa actualizarea modelelor 310 Sport si Super din luna mai a anului 2018, din ianuarie 2019 toate toate modelele 420 si 460 Esprit se prezinta sub un now design.

Designul este proaspat, contemporan si atragator iar procesul de fabricare face uz de o multime de materiale noi. Exista, de asemenea, unele schimbari foarte utile ale trambulinei si, în general, MiniCat considera ca a propulsat brandul cu cateva mile marine în viitor.

Vrei sa iei in cu tine in vacanta barca cu panze? Ai vrea sa navighezi in weekend dar nu ai cum sa iti transporti barca peste tot? Catamaranele MiniCat incap in automobilul tau sau le poti transporta pe masina, sau in cutia portbagaj.

Catamaranele MiniCat se fac remarcate prin unicitate, greutate si dimensiuni reduse. Cu toate acestea pastreaza performantele si caracteristicile unor barci cu vele veritabile. Datorita calitatilor lor excelente de navigare si pentru ca se conduc foarte usor, sunt ambarcatiunile potrivite atat pentru cei care descopera si isi cultiva pasiunea pentru sailing cat si pentru navigatorii cu experienta.

Cel mic catamaran este o piesa fantastica de design si inginerie care este fabricat exclusiv în Cehia, UE. Fabrica MiniCat este mica, dar perfect echipata la zi cu cele mai noi tehnologii. Toate catamaranele sunt riguros verificate înainte de a fi expediate catre clienti.

Toate componentele si accesoriile utilizate la fabricarea acestor mici catamarane cu vele sunt fie fabricate direct în Republica Ceha, fie provenite de la producatori de navigatie de clasa mondiala, cum ar fi RONSTAN, SEASURE, CLAMCLEAT, SUCHOMEL etc.

Adauga un comentariu