Binoclul Razor UHD

Binoclul Razor UHD de la Vortex Optics

Binoclul Razor UHD de la Vortex Optics

Indiferent daca sunteti pe urmele unui cerb trofeu sau va luptati cu vegetatia salbatica pentru a taia o alta pasare rara de pe lista, detaliile conteaza. Tresarirea unei cozi sau a unei aripi, miscarea subtila a unei umbre, reflectia razelor soarelui pe un corn de cerb – de câte ori ati ratat-o?
Cu Razor UHD, obtineti un nivel inegalabil de fidelitate si claritate, aducând toate detalile subtile, usor de scapat, în centrul atentiei.

Binoclul Razor UHD

Binoclul Razor UHD este construit special pentru cei care urmaresc calitatea si performanta, oferind o calitate optica exceptionala, fidelitate a culorilor si reducând dramatic aberatiile cromatice. Stratul XR™ Plus permite mai multa lumina în interior in situatiile în care luminozitatea este scazuta, iar acoperirea dielectrica cu mai multe straturi pe prisma pastreaza imaginile luminoase si clare.

Binoclul Razor UHD este la fel de performant în spatiile largi, deschise, cum ar fi regiunile montane, cat si în padurile întunecate, adânci, oferind o cantitate inedita de luminozitate si claritate.

În exterior si în interior, Razor este robust, cu un sasiu de magneziu care ofera durabilitate si o greutate redusa si o armura externa de cauciuc pentru aderenta antiderapanta si o protectie de lunga durata. Stratul ArmorTek® care acopera lentilele si umplerea cu gaz Argon blocheaza elementele si fac ca Razor sa fie impermeabil, rezistent la ceata si la intemperii, facandu-l astfel binoclul potrivit pentru cele mai dificile partide de vânatoare.

Cumuland toate aceste caracteristici si performante, putem trage concluzia ca binoclul Razor UHD deschide o noua era în tehnologia de observatie.

Articol preluat de pe vortexoptics.com

Adauga un comentariu