Fusion FM Series

FM Series – noile boxe si subwoofere de la Fusion

FM Series – sunet clar, aspect minimalist, elegant, într-un cuvânt: clasa

10 September 2019 – Fusion are placerea de a anunta lansarea boxelor si subwooferelor marine cu montare tip flush FM Series, proiectate pentru a oferi acustica si bas de înalta calitate într-un factor de forma elegant si minimalist pentru a satisface cele mai noi tendinte de design al ambarcatiunilor.

Cu un aspect minimalist, curat, boxele FM Series sunt proiectate sa fie montate în mod flush, cu un profil de montare nu mai gros de 2,5mm [3/32”] pentru boxe si 3mm [1/8”] pentru subwoofere. Instalarea premium, aproape plana, discreta, permite o finisare atragatoare din punct de vedere vizual, ceea ce constitue o premiera pentru boxele sau subwooferele marine.

Fusion Marine

FM Series ofera boxe de 7.7” 200 W sau de 6.5” 120 W cu un subwoofer puternic de 10” 400 W pentru a adauga o noua dimensiune experientei dvs. de divertisment audio la bord. Disponibila într-un factor de forma rotunda sau patrata, cu doua optiuni de culoare (alb sau negru), seria ofera un plus de stil ambarcatiunii dvs. integrandu-se, din punct de vedere estetic, in aspectul oricarei nave moderne.

Redare audio de calitate

Bucurati-va de redarea audio Fusion de calitate, deoarece difuzoarele din seria FM sunt concepute cu performanta si calitate în minte. Combinând drivere optimizate mostenite de la difuzoarele performante al seriei XS cu tweeter-uri de cupola din aluminiu pentru a produce un sunet de calitate la toate nivelurile de volum, seria FM va oferi o experienta îmbunatatita de divertisment audio pe apa.

FM Series

Instalare intuitiva

Instalarea se face intuitiv si printr-un sistem de montare inovator si inteligent. Pur si simplu asezati difuzorul sau subwooferul în decupaj, strângeti suruburile si picioarele difuzorului se vor strânge de panou, pastrând difuzorul sau subwoofer-ul în loc, fara a fi necesara crearea unor orificii suplimentare.

Versatilitate si compatibilitate

FM Series sunt de asemenea construite pentru versatilitate si usurinta de integrare cu posibilitatea de a crea o zona audio 2.1. Simplificând instalarea si reducând costul sistemului, puteti conecta o pereche de boxe din seria FM si un subwoofer din seria FM direct la un stereo Fusion Multi-Zone de 2 Ohm cu DSP încorporat, precum Apollo RA770, configurati DSP-ul si bucurati-va de un bass de înalta calitate, fara a fi nevoie de un amplificator extern.

FM Series True-Marine

Fiind construite special pentru mediul marin dur, FM Series beneficiaza de acreditarea True-Marine fiind testata la un nivel mai ridicat de ceata, salinitate, temperatura, vibratii si protectie UV, în timp ce este, de asemenea, evaluat IP65 ca standard de protectie împotriva patrunderii apei si prafului.

FM Series sunt de asemenea concepute pentru a se conforma ISO12216 (anexa D1.1 pentru zonele II, III si IV) – un standard international stabilit de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) pentru rezistenta si etanseitate – esential în cazul inundarii care ar putea duce la ruperea structurii navei care afecteaza stabilitatea si flotabilitatea.

Fusion lifestyle

Suntem încântati sa anuntam lansarea seriei FM de difuzoare si subwoofere”, a declarat Peter Edwards, directorul general al Fusion Entertainment. „Proiectarea moderna a navei se îndreapta catre elemente de design din ce în ce mai elegante si mai subtile. Noile noastre difuzoare si subwoofere cu montare tip flush se potrivesc acestui aspect estetic, fara a se sacrifica calitatea sunetului. Cu noua certificare ISO12216, proprietarii de barci pot fi siguri ca boxele Fusion constituie un adaos lipsit de risc pentru nava lor.”

Articol preluat de pe fusionentertainment.com.

Adauga un comentariu