BUSHNELL NITRO si FORGE

BUSHNELL NITRO și FORGE, noile serii de lunete

Noile serii de lunete de ochire generează o imagine aproape perfectă.

BUSHNELL NITRO

Lunetele de ochire BUSHNELL NITRO reprezintă îmbinarea perfectă între caracteristicile tehnice foarte bune și varietatea de configurații optice destinate vânătorilor ce caută calitate la preț corect.

Seria de lunete NITRO conține lunete cu tub din aluminiu aeronautic cu diametrul de 30 mm, factor de mărire 6x, sticla optică cu acoperire multistrat și barieră EXO, turete acoperite (vânătorești), reticul fin iluminat de tip 4 german, reglaj de paralaxă pentru modelele cu grosisment mare.

Lunetele de ochire NITRO oferă claritatea și precizia de care ai nevoie în momentele în care contează cu adevărat.

Lunetele NITRO – testate cu suces și gata de acțiune!

BUSHNELL FORGE

Seria FORGE reprezintă gama de vârf a lunetelor Bushnell pentru anul 2019, fiind dotată cu optică de top, potrivită pentru orice tip de vânătoare sau probă de tir sportiv. 

Lunetele FORGE oferă cel mai înalt nivel de transmisie luminoasă combinată cu caracteristici tehnice și dinamice de vârf. Aceste lunete sunt dezvoltate pentru vânătorii sau sportivii care-și doresc doar ce este cel mai bun în domeniu.

Oferind un tub de 34 mm, plaja de magnificație mare (8x), folosind sticlă optică ED cu acoperire de protecție EXO, turete balistice expuse, cu funcție de blocare și “zero stop“, reticul iluminat de tip 4 german, reglaj al paralaxei, robustețe si ergonomie de vârf – această serie de lunete de ochire generează o imagine aproape perfectă, comparabilă cu cea a producătorilor europeni lideri în domeniu. Excelent raport calitate preț!

Adauga un comentariu