P4500 PowerSmart

Briggs&Stratton lanseaza generatorul P4500 PowerSmart pentru rulote

MILWAUKEE, Wisconsin (30 aprilie 2019) – Pasionații de vehicule recreationale nu vor căuta mai departe un produs eficient și inovator care să-și alimenteze aventurile de călătorie cu noul generator de invertor seria Briggs&Stratton® P4500 PowerSmart. Noua unitate este echipată cu tehnologia de închidere a monoxidului de carbon CO Guard, o tehnologie lider în industrie concepută pentru a opri generatorul dacă în zona de operare a acumulatorului se acumulează niveluri nocive de CO.

„Posesorii de rulote și campere ne-au comunicat că nu sunt mulțumiți de generatoarele actuale de la bord, deoarece sunt foarte galagioase și folosesc mult combustibil”, a declarat Michael Fritz, senior manager global de produse pentru generatoare portabile Briggs&Stratton. „Membrii aceluiasi grup ne-au comunicat, de asemenea, că sunt impresionați de performanța generatorului P4500, care rulează cu 60% mai silentios decât un generator standard. De asemenea, asigură până la 16 ore de funcționare și produce puterea unei conexiuni tipice de 30A de utilitate pentru camping.”

Briggs&Stratton PowerSmart

Compact, usor si silentios

Proiectat pentru a fi compact, ușor și silentios, noul generator cu invertor P4500 are o carcasă dura pentru a proteja unitatea de murdărie și resturi, roți care nu se dezumfla și un mâner telescopic care face usureaza deplasarea generatorului.

O simplă apasare a butonului porneste motorul Briggs&Stratton 224cc pentru a livra un curent nominal de 3700 și un curent de pornire de 4500 watts. Panoul său digital de afișare multifuncțional permite operatorilor să monitorizeze consumul de energie, nivelul de combustibil și timpul de funcționare.

Patru prize casnice de 120 de volți, o priză de rulota de 120V de 30A și 2 adaptoare USB oferă operatorului flexibilitate pentru a alimenta o combinație de lumini, aparate de bucătărie și dispozitive inteligente. Tehnologia inovatoare a invertorului ajustează automat viteza motorului pentru a reduce nivelul de zgomot și pentru a reduce consumul de combustibil. P4500 beneficiaza de Quiet Power Technology® și este susținut de o garanție limitată de trei ani.

P4500 Power Smart

Noul generator invertor P4500 beneficiaza de tehnologia inovativa în curs de brevetare CO Guard™

Tehnologia CO Guard de la Briggs&Stratton, în curs de brevetare, monitorizează concentratia monoxidului de carbon și, dacă se acumulează niveluri dăunătoare în zona de operare, va opri generatorul. Un afișaj luminos LED pe unitate va avertiza utilizatorul asupra declanșatorului de oprire, iar o lista de instrucțiuni va oferi îndrumări cu privire la pașii următori. Operatorii nu vor putea continua cu o putere normală până când senzorul CO Guard nu a stabilit ca prezența monoxidului de carbon a scăzut sub nivelul periculos.

Toate generatoarele portabile, inclusiv generatoarele invertor, emit monoxid de carbon și sunt periculoase dacă nu funcționează corect. Singurul loc sigur pentru a acționa un generator portabil este afară și la cel puțin 20 de metri de orice rulota, cort sau casă, cu evacuarea îndreptată în partea opusa. Pentru a afla mai multe despre cum să operați în siguranță un generator portabil, vizitați www.takeyourgeneratoroutside.com.

Articol preluat de pe www.briggsandstratton.com.

Adauga un comentariu