JBL Bar 9.1 True Wireless Surround Sound

JBL introduce primul Soundbar cu Dolby Atmos, JBL Bar 9.1

LAS VEGAS – 6 JANUARIE 2020 – Compania de difuzoare JBL a anunțat săptămâna trecuta lansarea viitoare a JBL Bar 9.1 True Wireless Surround Sound, un nou soundbar care oferă AirPlay 2 și o configurație unică de difuzoare detașabile.

Noul soundbar stabilește un nou standard home audio, permițând utilizatorilor să creeze o experiența cinematografică de exceptie.

JBL Bar 9.1 True Wireless Surround Sound

JBL Bar 9.1 oferă un sunet surround wireless datorită soundbar-ului și a două difuzoare spate detașabile cu baterie. Acestea pot fi scoase și amplasate oriunde într-o cameră pentru un sunet optim.

Soundbar-ul propriu zis are patru drivere Dolby Atmos orientate în sus, care sunt concepute pentru a suna audio în jurul camerei din toate unghiurile. Un subwoofer wireless de 10 inci pentru basul „pulsat” și cele două difuzoare detașabile sunt concepute sa emita sunetului înspre plafon și înapoi în jos.

Difuzoarele detasabile au o durată de viață a bateriei de 10 ore. Pot fi reatasate soundbarului pentru reîncărcare atunci când bateria sa descarcat. 10 ore sunt suficiente pentru o noapte de divertisment, reîncărcarea bateriilor petrecandu-se în timpul zilei sau peste noapte.

Împreună cu Dolby Atmos, JBL Bar 9.1 acceptă Dolby Vision și are și suport pentru ‌AirPlay‌ 2, astfel încât poate interfața cu alte dispozitive ‌AirPlay‌ 2. Redarea audio la bara de sunet de pe un Mac, iPad sau iPhone necesita o singura apasare (sau doua). Bluetooth și Chromecast sunt de asemenea acceptate.

Caracteristici JBL Bar 9.1:

O experiența cinematografică finală: Creează o experiență sonoră imersivă cu drivere cu orientare ascendentă, difuzoare surround wireless detașabile și 9.1 canale din expertiza audio combinată a JBL și Dolby.

Difuzoare detașabile: Bateriile încorporate înseamnă libertate audio. Plasați cele două difuzoare surround detașabile oriunde într-o cameră pentru a vă bucura de o experiență audio incredibilă. După 10 ore de redare, pur și simplu conectați-le la bara de sunet pentru reîncărcare.

Subwoofer wireless de 10 inci: Bucurati-va de basul de calitate pentru o experienta de vizionare îmbunatatita.

Chromecast și Airplay 2 încorporate: Stream muzică de înaltă rezoluție direct către bara de sunet.

Transmitere wireless Bluetooth®: conectați wireless dispozitive inteligente la bara de sunet și bucurati-vă de un sunet puternic.

Adauga un comentariu