Controlul total al barcii dumneavoastra incepe cu ancora POWER POLE ®

Cum functioneaza o ancora Power Pole?

Proiectate atât pentru apă sărată, cât și pentru apă dulce, ancorele Power Pole sunt fixate pe spatele bărcii și se desfășoară la apăsarea unui buton care utilizează tehnologia avansată a sistemului de control C-Monster.

În câteva secunde, brațul cu balamale se extinde silentios în jos și departe de marginea barcii, iar pompa hidraulică impinge vârful Everflex® în stratul de pe fund al apei pentru menține barca pe locul dorit.

Ancora Power Pole

Spre deosebire de ancore grele, ancorele Power Pole sunt proiectate pentru a funcționa în mod aproape silențios, astfel încât să aveti cele mai bune șanse de a captura peștele preferat, fără a-l speria sau risca îndepărtarea barcii de locul de pescuit dorit.

Indiferent de cum, unde și ce pescuiti în apele puțin adanci, puteți avea încredere că ancorele Power Pole va vor ancora rapid și discret, astfel încât să va puteți concentra asupra a ceea ce contează cel mai mult – peștele.

Beneficiile ancorelor Power Pole pentru apa putin adanca

Design superior

Proiectate special pentru a fi folosite in ape cu adâncime mica, ancorele Power Pole au un design superior altor ancore similare. Fiecare ancora Power Pole a fost conceput minuțios pentru a combina rezistența, tehnologia de ultimă oră și durabilitatea maximă, împreună cu un profil elegant pentru a vă oferi performanțe de top.

Viteza si precizie

Ancorele Power Pole au cel mai rapid timp de oprire dintre toate ancorele de apă cu adâncime mica. Cu ajutorul ancorelor Power Pole, puteți avea încredere că barca dvs. va fi ancorată, în liniște, în doar câteva secunde. Puterea de oprire rapidă vă permite să asigurați barca la locul dvs. preferat de pescuit sau să vă opriți imediat ce observați un potențial loc de pescuit.

Slientiozitate

Tehnologia hidraulică de ultimă generație este cea care faciliteaza ancorarea Power Pole în liniște. Pe lângă furnizarea unei performanțe rapide, pompa hidraulică de ancorare Power Pole nu face nici un zgomot atunci când este desfășurată și în acțiune, așa că nu trebuie să vă faceți niciodată griji în ceea ce privește alertarea peștilor.

Durabilitate

Vârful Everflex® – sau stâlpul – oricarui model de ancora Power Pole este aproape indestructibil. În funcție de tipul dvs. de barcă și de nevoile de pescuit, vârfurile variază între 122 și 305 centimetri în lungime. Aceste vârfuri sunt concepute pentru a se îndoi, dar nu pentru a se rupe și pot ancora în toate tipurile de fund, inclusiv nisip dur, rocă, noroi și iarbă. Este chiar susținut de o garanție pe viață.

Power Pole

Ancora Power Pole nu deterioreaza barca

Ancorele Power-Pole nu vor perturba performanțele de top ale bărcii tale. Ancorele Power Pole se desfășoară în câteva secunde, oferindu-vă cel mai rapid timp de oprire posibil, dar fără a deteriora pupa barcii.

Ancorele Power-Pole adaugă o greutate de doar 21 pana la 28 lbs. barcii, astfel încât glisarea barcii si viteza nuau de suferit.

Drive-off protection™ – standard pentru fiecare ancora Power Pole

Drive-off-Protection™ este standard pentru fiecare ancora Power Pole. Ancorele Power Pole sunt proiectate pentru a rezista la efectele unui drive off.

Eco-Friendly

Spre deosebire de ancorele dure și rigide, vârfurile Power Pole sunt ecologice și sunt concepute pentru a nu provoca daune sau deranja vegetatia submarina, recifurile de corali și paturile de stridii.

Pentru mentenanța ancorei dvs. Power Pole, JL Marine Systems, Inc. produce, de asemenea, lichid hidraulic biodegradabil 100% Green Marine ISO-32. Proiectat pentru a depăși standardele industriei, acest fluid hidraulic responsabil pentru mediu este produs dintr-o resursă regenerabilă anual, care se dezvoltă în America și depășește chiar și cele mai înalte standarde de biodegradabilitate.

Lichidul hidraulic biodegradabil Green Marine este inofensiv pentru ecosistemul submarin, în cazul în care intră accidental în apă. Cel mai important, sticla din plastic Green Marine este fabricată din materiale plastice reciclate.

Ancora Power Pole

Ancora Power Pole include

C-Monster Control System – “Creierul” din fiecare ancora Power Pole

C-Monster Control System este sistemul de operare avansat care este încorporat și controlează toate ancorele de apă puțin adanca Power Pole. Este un protocol wireless adecvat, special conceput pentru industria marină. Acest sistem de operare introduce tehnologia superioară în produsele Power Pole – este „creierul din spatele celor mai bune capturi”, deoarece controlează wireless ancorele Power Pole.

C-Monster 2.0 dispune de un semnal RF mai puternic, astfel încât să puteți utiliza controlerele dvs. pe o rază mai mare. De asemenea, comunicarea bidirecțională între pompa hidraulică (care directioneaza ancora) și controlere asigură un răspuns adecvat și care acum este de 100 de ori mai rapid decât la modelele anterioare.

C-Monster 2.0 vă oferă o comunicare rapidă pentru a îmbunătăți performanța și pentru a oferi o durabilitate sporită chiar și pentru cei mai pricepuți pescari.

Power Pole Hydraulic Pump Unit (HPU) Technology

Fiecare noua ancoră hidraulică Power Pole utilizează unitatea de pompare hidraulică compactă (HPU). HPU funcționează folosind C-Monster 2.0, astfel încât permite comunicarea în două sensuri cu controlerele dvs. și este de 100 de ori mai rapid.

Cu aplicația C-Monster de pe dispozitivul Android sau iOS, puteți personaliza HPU în funcție de stilul dvs. de pescuit.

Doua telecomenzi incluse

Fiecare ancoră Power Pole vine cu două telecomenzi C-Monster 2.0:

  • The Standard Two-button Key Fob – vă permite să preluați controlul oriunde pe barca dvs. cu un dublu clic automat sau manual Auto-Up/Down.
  • Advanced Surface Mount – poate fi montat oriunde pe barca dvs. pentru un acces facil și dispune de trei setări de viteză, control independent al ancorelor multiple și dublu clic pe Auto-Up / Down.

Ancorele de apă de mică adâncime cu putere electrică vor fi curând disponibile si la HobbyMall.ro, pentru mai multe informații accesați www.power-pole.com.

Adauga un comentariu