Noile motoare Honda

Noile motoare Honda Marine BF200, BF225, BF250 in V6

Noile motoare Honda Marine BF200, BF225, BF250 in V6

Noile motoare Honda Marine BF200, BF225, BF250 Intelligent Shift andThrottle (iST®) sunt acum de vânzare la HobbyMall.ro.

Noile motoare Honda au urmatoarele caracteristici:

• Noile Honda BF200 și BF225 sunt alimentate de un nou motor V6 de 3,6 litri care alimentează motorul de bord BF250.

• Toate cele trei motoare Honda Marine oferă multiple opțiuni de echipament pentru o experiență personalizată pe apă; interfețe de utilizator nou proiectate; și afișaj color multifuncțional.

• Produsele integrează redundanță pe linie digitală îmbunătățită prin protocolul CAN și NMEA2000 pentru o protecție suplimentară împotriva defecțiunilor conexiunii.

• Noile motoare au o rezistență îmbunătățită la coroziune și un timp de întreținere redus, permitand o mai mare ușurință de utilizare.

• Noile modele cu design Honda Progressive V Form, Honda Marine BF200, BF225 și BF250 sunt disponibile în culorile Aquamarine Silver sau Grand Prix White.

Intelligent Shift and Throttle (iST®)

Motoarele termice controlate electronic Honda Marine BF200, BF225, BF250 Intelligent Shift and Throttle (iST®) sunt acum la vânzare și la HobbyMall.ro. Versiunile controlate mecanic ale acestor modele sunt disponibile încă de la începutul anului 2019.

Progressive V Form design

Modelele reînnoite Honda BF200, BF225 și BF250 marchează cea mai nouă evoluție în linia de produse a companiei, integrând un design inovator, un stil elegant nou Progressive V Form, rezistență îmbunătățită la coroziune, întreținere simplificată și un număr extins de opțiuni de montaj pentru ușurința în utilizare.

Noile motoare Honda – timp maxim pe apa

Noile motoare Honda sunt proiectate pentru a satisface cerințele și nevoile unui număr larg de tipuri de ambarcatiuni, incluzand barcile din aluminiu, fibră de sticlă și Bass Boat.

Indiferent dacă navigatorii sunt amatori sau utilizatori comerciali, aceste motoare V6 îmbunătățite oferă ceea ce își dorește fiecare pasionat de marină – timp maxim pe apă.

Noile motoare Honda BF200, BF225 și BF250 sunt disponibile fie în Aquamarine Silver, fie în Grand Prix White, sunt disponibile cu urmatoarele dimensiuni ale cizmei: lunga (508mm), extra-lungă (635mm) sau ultra-lungă (762mm).

Noile motoare Honda

Toate cele trei echipamente de bord reînnoite oferă o garanție din fabrică de 3 ani, care este aceeași în ultima zi ca și în prima.

Adauga un comentariu