AXOPAR BOATS castiga NMMA/CSI CUSTOMER SATISFACTION AWARD

Axopar Boats castiga premiul cele mai satisfacute clientele NMMA / CSI pe anul 2019 la Miami International Boat Show 2020.

Onorând producătorii de bărci și motoare care măsoară proactiv satisfacția clienților și urmăresc îmbunătățiri continue pentru a-și servi mai bine clienții, Axopar Boats a fost anunțat câștigător al NMMA / CSI Satisfaction Client Award la Innovation Breakfast, vineri, 14 februarie, în acest an la Progressive® Insurance Miami International Boat Show®, prezentat de West Marine.

Câstigarea premiului CSM NMMA a confirmat ca Axopar Boats are un viitor de succes

Axopar Boats, cu sediul în Helsinki, este singurul constructor european de bărci premiat din grupul tuturor celorlalți solicitanți NMMA. Premiul se bazează pe informațiile furnizate de clienții care achiziționează o barcă sau un motor nou în perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2019 și 31 decembrie 2019. Un numar incredibil de mare 158335 de clienții americani au fost chestionați în acest proces, care recunoaște companiile care au un standard de excelență măsurat independent de 90% sau mai mare în ceea ce privește satisfacția clienților în ultimul an. Criteriile includ satisfacția generală a clientilor privind calitatea produsului in sine, capacitatea de revindere după cumpărare și satisfacția oferita de garanția produsului.

axopar-24-hard-top

Jan-Erik Viitala, partener co-fondator Axopar, a comentat: „ NMMA / CSI Customer Satisfaction Award este un alt mare premiu castigat de echipa Axopar din Europa și pentru rețeaua noastră de dealeri din SUA; (premiul este) un alt obiectiv important atins în călătoria noastră și oriunde și ori de câte ori inovăm, rețeaua noastră superbă de distribuitori înțelege clar și continuă să ne îndeplinească obiectivele ”.

Axopar Boats leading Team
Directorul tehnic Axopar, Albert Zaleski (stânga) și partenerul co-fondator, dl Jan-Erik Viitala (dreapta), care a primit premiul NMMA / CSI pentru satisfacția clienților de la președintele NMMA, Frank Hugelmeyer (mijloc), la Salonul internațional de barci din Miami 2020.

Alături de Jan-Erik, dealerul principal al companiei Axopar din Florida, Roger Moore, Marketing Director al Nautical Ventures, a adăugat: „Cumpărătorul american s-a îndrăgostit de performanța incomparabilă a lui Axopar, versatilitatea uimitoare și aspectul progresiv. Câștigarea premiului CSM NMMA a confirmat că Axopar are un viitor lung și de succes.

Alte premii castigate de Axopar:

  • Axopar 28 – Best of Boats 2015
  • Axopar 28 – Motor Boat of the Year 2016
  • Axopar 28 – European Powerboat of the Year 2016
  • Axopar 37 – Best of Boats 2016 finalist
  • 2016 Boat Builder Award Winner – International Distributor & Dealer development
  • Axopar 37 – Motor Boat of the Year 2017
  • Axopar 24 – Motor Boat of the Year 2017 finalist
  • Axopar 28 TT – Boat of the Year Japan 2017

Puteti accesa articlolul despre ceremonia de acordare a premiilor aici.

Articol preluat de pe https://www.axopar.fi/

Adauga un comentariu