Garmin adauga Perspective Mode la seria de sonare Panoptix LiveScope

Perspective Mode – Suportul versatil al motorului de trolling oferă o nouă „perspectivă a pescuitului” pentru apa putin adanca.

Panoptix LiveScope™ Perspective Mode

OLATHE, Kan./Feb. 25 / Business Wire – Garmin International, Inc., o unitate a Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), liderul mondial în domeniul producției de electronice marine, a anunțat astăzi o nouă caracteristică și accesoriu de poziționare a traductorului Perspective Mode pentru sonorul său premiat Panoptix LiveScope™ . Fiind primul sonar de scanare în timp real pentru pescuitul de agrement, LiveScope a transformat experienta partidelor de pescuit furnizând imagini în direct ale structurilor, momelii și peștilor care înoată sub și în jurul barcii, chiar si în timp ce staționează. Acum, în plus față de modurile existente LiveScope Forward și Down, pescarii pot utiliza noul Perspective Mode pentru o vizibilitate fără precedent, perfectă pentru apa putin adancă.

Perspective Mode

“Au trecut zilele în care aruncați orbește sub pontoane și de-a lungul liniilor de țărm pentru a descoperi unde se afla peștele, datorită noului Perspectice Mode oferit de LiveScope”, a declarat Dan Bartel, vicepreședintele Garmin al vânzărilor globale pentru consum. „LiveScope combină două inovații care schimba complet regulile jocului – scanare sonar și sonar în timp real – pentru a oferi cele mai bune tehnologii. Pescarii pot vedea acum și interpreta cu ușurință imagini incredibil de detaliate, în timp real, a ceea ce este în jurul și sub barca lor din trei puncte de vedere unice, complementate de un sistem de montare care le fac ușor de utilizat.”

Perspective Mode

3 moduri de montare usor reglabile

Cu noul mod de montare Perspective Mode, traductorul LiveScope LVS32 poate fi reglat cu ușurință pentru a se potrivi cu tehnicile și preferințele de pescuit ale utilizatorului, fără a necesita instrumente suplimentare, iar chartplotter-ul va detecta automat modul utilizat. Pur și simplu întoarceți traductorul în lateral pentru a permite noului “top down” (de sus în jos) Perspective Mode sa va ofere o vedere largă a ceea ce se află în fața ambarcatiunii până la 15.24 metri distanță; îndreptați traductorul în față pentru a vedea în jurul barcii și în jos pentru a vedea direct sub barcă.

Toate cele trei moduri oferă imagini de sonar incredibile scanate în timp real ale peștilor înotand și deplasarea lor spre, sub sau dinspre barcă, cu o separare de țintă și claritate remarcabile. LiveScope este, de asemenea, echipat cu un sistem de referință (AHRS) care ajustează constant undele sonare pentru a compensa mișcarea bărcii, astfel încât chiar și în condiții dificile, pescarii vor vedea în continuare o imagine sonară constantă.

Împreună cu un sistem Panoptix LiveScope, accesoriul pentru montarea Perspective Mode este necesar pentru pescarii care doresc să profite de aceasta tehnologie. Sistemul LiveScope include o cutie neagra compactă pentru sonar GLS 10 cu un traductor LVS32 și un conector simplu pentru Garmin Marine Network plug-and-play, pentru o instalare și integrare ușoară cu un chartplotter Garmin compatibil.

Panoptix LiveScope de la Garmin a fost introdus pe piață pentru prima dată în 2018 si a fost laureat cu premiile ICAST 2018 Best of Show și Best Electronics. Intitulat tehnologia anului 2018 de către Asociația Națională de Electronică Marină (NMEA), LiveScope a fost desemnat și ca Top Product in 2019 de către industria nautică.

Compatibilitate LiveScope Perspective Mode

Noua versiune LiveScope Perspective Mode este disponibil începand cu martie 2020. LiveScope este compatibil cu MFD-urile GPSMAP® 8400/8600, seria GPSMAP 7400/7600, seriile GPSMAP 7×2/9×2/12×2 Touch/7×2 Plus/9×2 Plus/12×2 Plus, seriile ECHOMAP™ Plus 75cv/75sv/95sv, seriile ECHOMAP™ UHD 75cv/75sv/95sv și seria ECHOMAP™ Ultra. Pentru mai multe informații vizitați garmin.com/panoptix.

Sursa articolului Garmin Press Release https://www.garmin.com/en-GB/ .

Adauga un comentariu