Parteneriat Garmin

Garmin anunta un parteneriat cu Alzheimer Research UK

Modificarile pozitive ale stilului de viata contribuie la reducerea riscului de aparitie a dementei

Garmin a anuntat un parteneriat cu Alzheimer Research UK, una dintre cele mai importante organizații de caritate dedicate diagnosticului, prevenirii, tratamentului și gasitii unei solutii de vindecare a demenței. Scopul acestui parteneriat este de a ajuta la reducerea riscului de a dezvolta demență, inspirând schimbări pozitive ale stilului de viață.

Conform studiilor efectuate de institutia mentionata, la fiecare trei minute, o persoana din Marea Britanie dezvoltă demență și aproape un milion de oameni trăiesc în această țara cu această afecțiune. Pentru fiecare dintre ele, familiile și prietenii lor impactul este uriaș. În timp ce în prezent nu există tratamente eficiente pentru încetinirea, oprirea sau vindecarea bolilor care provoacă demență, există măsuri pe care oamenii pot face pentru a ajuta la reducerea riscului.

Din pacate numai 34% din public consideră că este posibil să reducă riscul de a dezvolta demență. Impreună cu Alzheimer Research UK, Garmin intentioneaza să demonstreze publicului că acest lucru este, de fapt, neadevărat.

Cercetările sugerează că până la o treime din cazurile de demență ar putea fi reduse de factori care sunt sub controlul nostru să se schimbe. Ultimele dovezi sugerează că alimentatia sănătoasa, menținerea greutății corporale in limitele recomandate de medici și mentinerea activă fizic și psihic pot reduce șansele oamenilor de a dezvolta demență.

Exercițiul cardiovascular este un traseu minunat, accesibil și distractiv către reducerea riscurilor și dorim să încurajăm oamenii să rămână activi, indiferent de vârsta sau nivelul lor de fitness. Utilizarea unui ceas inteligent este o modalitate excelentă de a urmări progresul, de a rămâne motivat și de a încuraja pe oricine să obțină obiceiuri bune și să își atingă obiectivele individuale, indiferent pentru a rămâne pur și simplu activ sau pentru provocări mai mari cum ar fi strângerea de fonduri.

În cadrul acestui parteneriat, Garmin va deveni sponsor oficial al evenimentelor sportive Alzheimer Research

În cadrul acestui parteneriat, Garmin va deveni sponsorul oficial al evenimentelor sportive Alzheimer Research din Marea Britanie pentru următorii trei ani, aceasta sponsorizare incluzand strângerea de fonduri caritabile, The Treble, care se lansează la 1 aprilie și va încuraja oamenii să continue să alerge, sa practice ciclismului și înot, în timp ce strâng fonduri pentru cercetari înovatoare pentru combaterea acestei maladii.

Pentru mai multe informații despre demență și cercetarea finanțată de Alzheimer Research UK vizitați www.alzheimersresearchuk.org, sau pentru a afla mai multe și înscrieți-vă la Provocarea Treble, care este deschisă pentru pre-înregistrare, vizitați acum: https://thetreblechallenge.org.

Sursa articolului garmin.com.

Adauga un comentariu