Garmin câstigă două premii DAME Design pentru Force si GPSMAP 86i

Motorul trolling GARMIN Force și GPSMAP 86i handheld obțin onoruri de top la METSTRADE, cel mai mare târg de echipamente marine B2B din lume.

OLATHE, Kan./Nov. 26, 2019 / Business Wire – Garmin International, Inc., o unitate a Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), cel mai important producător mondial de electronice marine, a anunțat că a fost premiat la două categorii în cadrul premiilor DAME Design 2019. Motorul de trolling Garmin Force și GPS-ul GPSMAP 86i portabil, cu capabilități de comunicare prin satelit inReach®, au primit premii DAME de top în categoriile mașini, propulsie, sisteme și fitinguri mecanice și electrice, precum și electronice marine și, respectiv, categorii software conexe marine, la spectacolul METSTRADE din Amsterdam, Olanda, 19-21 noiembrie.

Garmin la DAME Design 2019

Premiile DAME din 2019 au inclus 118 înscrieri din 27 de țări. De acolo, un juriu format din experți din industrie și design și reprezentanți media a selectat 59 de produse „desemnate” înainte de a acorda onoruri de top pe categorii.

„Este o onoare să câștig două din cele șapte categorii DAME, deoarece aceste premii recunosc echipamente care excelează în design, estetică, funcționalitate și integrare – toate calitățile și standardele cu care ne mândrim că furnizăm fiecare produs Garmin”, a spus Dan Bartel, vicepreședinte Garmin președinte al vânzărilor globale de consum. „Fie că este vorba de o nouă categorie de produse pentru noi, cum ar fi propulsia, sau cu o linie de produse consacrată precum GPSMAP, rămânem fermi în angajamentul nostru de a furniza cele mai inovatoare produse disponibile pe apă.”

Garmin Force trolling motor

Cu o putere cu 30% mai mare decât concurența de vârf, motorul Force le permite pescarilor să treacă de la o destinatie la următoarea mai rapid, sa incetineasca cu ușurință atunci când trebuie să pescuiască lent și să navigheze mai bine in ape cu curenți puternici. Garmin Force este și cel mai eficient motor de trolling disponibil, astfel încât pescarii pot conta pe el pentru a pescui toată ziua. Motorul fără perii de înaltă eficiență funcționează la 36V sau 24V, iar atunci când funcționează la 24V, Force oferă o tracțiune comparabilă cu motoarele de 36V ale concurenților. Și, datorită motorului unic fără perii, Force funcționează la un nivel aproape nedetectabil de zgomot atât sub apă cât și deasupra apei.

Force este primul motor trolling care include sonarele cu scanare tradiționala Garmin CHIRP si de înaltă definiție ClearVü și SideVü. Se integrează wireless cu chartplotterele Garmin și, datorită senzorului integrat și GPS-ului, Force oferă o blocare virtuală precisă a ancorei pentru a ajuta pescarii să-și opreasca barca pe locul de pescuit dorit rapid și precis. Force poate fi controlat și prin pedala de picior wireless care oferă control instantaneu și capacitate de reacție sau prin telecomanda wireless inclusă, care oferă ancorare GPS precisa, funcționalitate pilotului automat și direcționare point-and-go.

GARMIN Force trolling motor

De la debutul său în această vară, motorul de trolling Force a fost, de asemenea, selectat de Best Boating Accessory în cadrul expoziției ICAST din 2019 si încununat ulterior câștigătorul general al celor mai bune spectacole ICAST. Force este disponibil pe piata in variantele de 50 inch sau 57 inch .

GPSMAP 86i handheld device

GPSMAP 86i oferă Garmin inReach mesaje bidirecționale și tehnologie de urmărire a locației, deci indiferent cât de departe călătoriti, este ușor să rămâneți în contact. Utilizând acoperirea la nivel mondial a rețelei de satelit Iridium®, GPSMAP 86i permite utilizatorilor să comunice cu orice număr de telefon mobil, adresă de e-mail sau orice alt dispozitiv inReach în timp ce utilizează GPS-ul pentru a urmări și partaja progresul călătoriei. Dacă utilizatorul activează LiveTrack, prietenii și familia de pe țărm pot urmări prin vizionare locația utilizatorului.

În caz de urgență, pescarii pot utiliza GPSMAP 86i pentru a declanșa un semnal SOS interactiv pentru ajutor de urgență de la un Centru de coordonare internaționala pentru răspunsuri la situații de urgență GEOS 24 de ore din 24. Liderul mondial în soluții și monitorizare a răspunsului la situații de urgență, GEOS va avertiza respondenții de urgență și va oferi actualizări ale contactelor cheie ale utilizatorului, continuând totodată să tina legatura cu utilizatorul, până când situația va fi rezolvată.

Cu un ecran color de 3 inch care poate fi citit în lumina soarelui și un design plutitor rezistent la apă, dispozitivul de mână marin GPSMAP 86i se poate conecta wireless la graficele și instrumentele de bord Garmin de la bord pentru a transmite date ale navei în timp real. Dispozitivul poate fi folosit chiar si ca telecomandă convenabilă pentru unui pilot automat Garmin existent la bord sau pentru echipamentele stereo și de difuzoare marine FUSION®. Conectivitatea wireless unitate-unitate permite, de asemenea, utilizatorilor să se conecteze de la distanță la un dispozitiv GPSMAP 86i pentru a trimite și primi mesaje inReach pe chartplotter.

Garmin GPSMAP 86i

Dispozitivul handheld marin GPSMAP 86i a fost introdus la Newport Boat Show in 2019, unde a castigat și titlul de cel mai bun produs electronic nou.

Despre Garmin

Garmin a fost recent numit producător al anului pentru al cincilea an consecutiv de către NMEA (Asociația Națională a Electronice Marine), o onoare acordată celei mai recunoscute companii de electronice marine pentru sprijinirea produselor din domeniu. Portofoliul Garmin include unele dintre cele mai sofisticate chartplottere și afișaje multifuncționale cu ecran tactil, tehnologie sonar, radar de înaltă definiție, pilot automat, cartografiere de înaltă rezoluție, instrumente de navigare, audio, divertisment și alte produse și servicii cunoscute pentru inovație, fiabilitate și ușurință în utilizare. Alte mărci marine Garmin includ FUSION Entertainment, Navionics® – un furnizor de top al graficelor de navigație și EmpirBus™.

De mai bine de 30 de ani, Garmin a fost pionierul dispozitivelor de navigatie GPS și aplicațiilor wireless care sunt concepute pentru persoanele care trăiesc un stil de viață activ. Garmin deservește cinci piețe primare, inclusiv auto, aviație, fitness, activități marine și de recreere în aer liber. Pentru mai multe informații, vizitați garmin.co.uk.

Sursa articolului www.garmin.com.

Adauga un comentariu