Ultralight 1103 AC

Noul Torqeedo Ultralight 1103 AC pentru pescuit din caiac

METSTRADE, Miami, Fla. (13 februarie 2020) – Torqeedo a anuntat noul său pachet de propulsie electrică Ultralight 1103 AC pentru pescuit din caiac.

Motorul electric Torqeedo Ultralight 1103 AC

Motorul electric Torqeedo Ultralight 1103 AC oferă o putere de aproape trei ori mai mare și o viteză de 30% mai mare comparat cu versiunile anterioare, plus un sistem de montare inovator special conceput pentru pescuitul din caiac.

Noul motor electric de înaltă performanță este cel mai recent din linia de produse Ultralight de mare succes de la Torqeedo, care a câștigat o clientela fidelă printre pescarii pasionati de pescuitul din caiac. Torqeedo Ultralight 1103 AC oferă de trei ori puterea și o creștere de 30% a vitezei maxime față de predecesorul său. Sistemul său standard de montare pentru pescuit include o funcție ușoară tilt-and-park care permite scoaterea rapidă a motorului pentru depozitare sau transport. Construcția durabila a unității oferă o rezistență mai mare la deteriorare la impact.

Cu Ultralight 1103 AC, veți simți imediat diferența, cu răspuns instantaneu la accelerație, accelerare mai rapidă, viteză maximă mai mare până la 12,5 km/h (7,8 km/h) și manevrabilitate îmbunătățită, fără compromisuri în ceea ce privește siguranța și durabilitatea”, a spus Dr. Christoph Ballin, CEO al Torqeedo. “Motorul electric super-silentios vă va permite să câștigați lupta cu restul concurentilor și să ajungeți la locul de pescuit râvnit cu 30 la sută mai rapid.”

Pachetul Ultralight 1103 AC

Sistemul complet integrat include bateria pe baza de litiu de 915 watt-oră, impermeabilizată de Torqeedo, care poate oferi mai mult de nouă ore de timp de rulare la viteze de trolling. Un ecran ușor de citit oferă caiacului un afișaj continuu în timp real al poziției GPS, vitezei, autonomiei și timpului de rulare.

Acumulator 915 watt-oră

Ca toate pachetele Ultralight de la Torqeedo, 1103 CA include încărcarer solară, un comutator magnetic de urgență cu un timp de răspuns de 3 milisecunde și aplicația exclusivă Bluetooth Torq-Trac pentru Torqeedo. Există chiar și o priză USB încorporată pentru telefonul mobil.

Torqeedo Ultralight 1103 AC

Un motor dedicat pescuitului din caiac

Jody Queen membru al echipei Torqeedo Angler este dintre pescarii de caiac care frecventeaza turnee de pescuit tip „prindere, fotografie și eliberare”. El a participat la dezvoltarea prototipului Ultralight 1103 AC și explică cum îl va ajuta în competiție.

Vitezele de vârf mai rapide îmi permit să ajung primul la locul dorit. De asemenea, este mult mai eficient, datorita bateriei de 915-Watt, la aceleași viteze pe care le-am obținut cu 403. Asta îmi oferă o rază mai mare de acțiune în timpul premergator pescuitului propriuzis, când trebuie să acopăr multă apă pentru a găsi cele mai bune locuri.”

Jody a câștigat recent 20.000 de dolari în turneul Open Series Bass Open de pe Lacul Ouachita din Arkansas.

Răspunsul imediat la accelerație este o îmbunătățire mare atunci când trebuie sa-mi țin caiacul în vânt sau în curent. Îmi place, de asemenea, că motorul are o acționare directă, silențioasă, care nu sperie peștele”, a explicat Queen.

Motoarele electrice Torqeedo Ultralight sunt recomamdate de producătorii de caiac de top, precum Hobie și Wilderness Systems.

Despre Torqeedo

Torqeedo este liderul pieței pentru mobilitatea electrică pe apă. Fondată în 2005 în Starnberg, compania dezvoltă și produce motoare electrice și hibrid între 0,5 și 100 kW pentru aplicații comerciale și de agrement. Produsele Torqeedo sunt caracterizateca un mix de înaltă tehnologie si eficiență maximă. Torqeedo face parte din grupul DEUTZ, unul dintre cei mai importanți producători pe plan mondial de sisteme de propulsie inovatoare.

Pentru mai multe informatii despre Torqeedo accesati www.torqeedo.com

Sursa articolului Torqeedo Press Release.

Adauga un comentariu