FLIR One Pro gen III

FLIR ONE Pro generatia III – o camera termica pentru telefoane mobile

Imagistica termică în FLIR ONE Pro este gestionată de detectorul FLIR Lepton la rezoluție de 160 x 120, cu un total de 19.200 de pixeli, si este prelucrata cu tehnolgia exclusiva FLIR VividIR.

Utilizând puterea de procesare a telefonului sau tabletei, Pro folosește nouă pași distinși, inclusiv tehnologie de super-rezoluție, pentru a îmbunătăți dramatic imaginea termică în timp real. Detectorul are o sensibilitate termică de 0,07° C și poate imagina și măsura temperaturi de la -20 la 400 ° C (-4 la 752 ° F).

FLIR ONE Pro folosește un obiectiv cu focal fix, cu unghi larg de 55°, oferind imagini rapide în zone mari, cum ar fi clădiri sau spații exterioare. Obiectivul cu unghi larg funcționează bine și pentru imagini relativ apropiate de articole, inclusiv plăci de circuit și panouri electrice.

FLIR ONE Pro beneficiaza de urmatoarele caracteristici cheie:

  • Modele disponibile pentru Android și iOS
  • Rezoluție 160 x 120, 19.200 pixeli
  • Sensibilitate de 0,07 ° C
  • Vizualizarea și măsurarea temperaturilor de la -20 la 400° C (-4 la 752° F)
  • MSX Enhancement combină infraroșu complet cu detalii de lumină vizibilă
  • Salvare de imagini statice, videoclipuri, time-lapse și panoramice.

Camere duale

Deși la fel de subțire ca majoritatea dispozitivelor mobile, FLIR ONE Pro se încorporeaza două camere distincte: una pentru captarea radiațiilor infraroșii și alta pentru captarea luminii vizibile. Împreună, acestea ajută la identificarea zonelor calde sau reci, împreună cu înregistrarea comparativa a modului în care zona este vizibila cu ochiul liber.

FLIR ONE Pro generatia III

Cele două camere permit, de asemenea, FLIR ONE Pro să efectueze îmbunătățirea imaginii MSX patentată. Cu MSX, FLIR folosește camera vizibilă pentru a localiza marginile obiectelor și pentru a scrie si apoi reda aceste date în imagine termică în timp real. Acest lucru are ca rezultat o imagine termică care seamănă mai mult cu lumea așa cum o vedem, dar include toate datele termice.

Captura de imagine

FLIR ONE Pro poate înregistra videoclipuri, imagini statice, imagini time-laps și imagini panoramice. Acestea pot fi salvate în galeria din aplicația FLIR ONE sau direct pe camera foto a telefonului sau tabletei. Media capturată este stocată în formate obișnuite și poate fi distribuită cu ușurință prin e-mail și text sau încărcată pe orice site de socializare.

Imaginile statice sunt capturate sub formă de fișiere jpg radiometrice, completate cu date de temperatură pentru fiecare pixel. Aceasta vă oferă multe opțiuni pentru funcționalitatea de analiză și raportare, de la software-ul gratuit pentru desktop FLIR Tools, până la aplicația actualizată FLIR ONE. Când este utilizată cu FLIR ONE Pro, aplicația include acum si posibilitatea de a adăuga mai multe contoare spot, împreună cu capacitatea one touch de generare a raportului.

FLIR ONE Pro este o camera flexibila

O mare inovație de design a celei de-a treia generații FLIR ONE este conectorul reglabil. Un sistem de prindere permite conectarea sau ieșirea dopului de fixare, după cum este necesar, pentru a se potrivi perfect cu aproape orice dispozitiv, cu sau fără carcasă.

Conectorul va păstra această setare, fără a fi necesară ajustarea la utilizările viitoare ale aceluiași dispozitiv. De asemenea, cea mai recentă versiune FLIR ONE va permite schimbarea camerei de pe față spre spate, atât în configurațiile iOS (Lightning), Android (USB-C) cât și Android (MICRO-USB).

FLIR ONE Pro oferă utilizatorilor un control mai mare asupra condițiilor de imagistică: emisivitatea poate fi selectată dintre presetări sau specificata de utilizator. Nivelul și zona imaginii pot fi, de asemenea, setate de utilizator la versiunea Pro, eliminând temperaturile din afara zonei de interes și permițând o distribuție mai bună a paletei de culori în zona imaginii.

Bateria încărcată încorporată poate alimenta o intreaga oră de lucru și se va reîncărca în aproximativ 40 de minute. FLIR ONE Pro este construit pentru uz profesional intensiv și proiectat sa reziste la căderi de la inaltimea de 1.8 metri.

Despre FLIR

FLIR Systems, Inc. proiectează, dezvoltă, produce, comercializează și distribuie tehnologii care îmbunătățesc percepția și conștientizarea. FLIR ofera soluții inovatoare de detectare pentru uz cotidian prin intermediul imaginilor termice, imagisticii cu lumină vizibilă, analizei video, măsurării și diagnosticului și sistemelor avansate de detectare a amenințărilor. Pentru mai multe informatii accesati flir.com.

Adauga un comentariu