Garmin quatix 6

Garmin® introduce seria smartwatch quatix 6

Mai mult decât un ceas, Garmin Quatix 6 combină cele mai bune caracteristici ale smartwatch-ului fēnix 6 cu capacități de navigație, pescuit, croazieră și navigație specializate, incluzând conectivitate completă cu chartplotterele Garmin compatibile și alte echipamente electronice marine pentru a oferi control automat, flux de date , asistență pentru curse de ambarcatiuni cu vele, control de divertisment Fusion-Link și multe altele.

Garmin International Inc., o unitate a Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), liderul mondial în domeniul producției de electronice marine, a anunțat lansarea pe piata a gamei Quatix 6, seria sa de smartwatch-uri GPS de ultimă generație, concepută special pentru viața pe apă. Mai mult decât un ceas, Quatix 6 combină toate cele mai bune caracteristici ale ceasului inteligent cu GPS Garmin fēnix® 6 cu capacități de navigație, pescuit, croazieră și navigare specializate, inclusiv conectivitate completă cu plutitoarele Garmin compatibile și alte echipamente electronice marine pentru a oferi controlul automat al datelor, date streaming, asistență la cursa cu vele, control de divertisment Fusion-Link™ și altele. Cu un design robust, dar rafinat, quatix 6 este încărcat cu profiluri de activitate pentru aproape fiecare sport și tip de aventură pe mare și pe uscat, inclusiv golf, drumeții, canotaj, schi, caiac, doar pentru a numi câteva.

smartwatch Garmin quatix 6

Seria Quatix s-a făcut cunoscuta ca fiind cea mai sofisticată și conectată serie de smartwatch-uri marine cu scop general de pe piață astăzi“, a declarat Dan Bartel, vicepreședintele Garmin al departamentului de vânzări catre consumatori pe plan mondial. „Indiferent dacă practici pescuitul, navighezi, folosesti o canoe sau caiacul, quatix 6 are tot ce ai nevoie pe apă. Odată cu adăugarea uneia dintre cele mai căutate funcții, cum ar fi muzica încorporată, plățile fără contact și hărțile topografice și de schi preîncărcate, am redefinit standardele de smartwatch marin din nou.

quatix 6 – smartwatch marin pentru cei care traiesc un stil de viata activ pe, si în afara apei

Cu monitorizare zilnică a activității și o mulțime de caracteristici de conectivitate, quatix 6 este un smartwatch elegant, care poate fi purtat 24/7 și face ușor tranziția de la apă la sol. Rămâneți conectat la quatix 6, care permite utilizatorilor să primească alerte pentru apeluri, text, e-mailuri și multe altele, permițând notificări inteligente. Și datorită soluției de plată fără contact Garmin Pay™, este ușor să efectuați cumpărături rapide, fără a fi nevoiti sa recurgeti la alte solutii de plata. Seria Quatix 6 oferă de asemenea spatiu de stocare muzică de până la 2.000 de melodii, astfel încât utilizatorii pot sincroniza liste de redare de la câteva dintre cele mai populare servicii de muzică pentru o ascultare neconditionata de prezenta unui telefon.

Mai mult decât un ceas

Datorită setului său de instrumente marine, quatix 6 acționează ca un instrument portabil, care, atunci când este asociat cu aparatura electronica Garmin de la bord, poate transmite date NMEA® 2000 pentru a oferi utilizatorilor acces la informații importante primite de la senzori privind viteza, adâncimea, temperatura, puterea si directia vântului și multe altele – chiar de la încheietura mâinii, indiferent de pozitia lor pe ambarcatiune. La fel ca modelele anterioare, când quatix 6 este asociat cu un pilot automat, acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a controla pilotul automat pentru a schimba directia, seta moduri de comanda și a urma un traseu GPS.

quatix 6

Cu un quatix 6, este ușor de marcat și salvat un punct de traseu de oriunde pe barcă, fără a fi nevoie să reveniți la cârmă. De asemenea, ceasul poate fi folosit pentru a controla un sistem de divertisment la bord datorită aplicației Fusion-Link Lite încorporată. Quatix 6 adaugă, de asemenea, suport pentru hartile de coastă BlueChart® g3 opționale și hărțile LakeVü cu date Navionics® integrate, astfel încât poate fi utilizat ca instrument de navigare dedicat sau de rezervă.

quatix 6 – proiectat pentru apa

Proiectat cu predilectie pentru folosirea pe apă, quatix 6 oferă date actualizate al mareelor descărcate pentru zona aleasă prin intermediul unui smartphone și ofera avea acces la aceste date timp de șapte zile. Este, de asemenea, echipat cu o alarmă de ancorare pentru a avertiza utilizatorii în derivă și un calculator de ancorare care indică utilizatorului lungimea corespunzătoare a liniei de ancorare.

Pentru pescuit, sunt disponibile un cronometru de competiție și un jurnal de captură pentru a ajuta utilizatorii să țină evidența peștilor pe care i-au prins și timpul rămas înainte de a reveni la cântărire. Când vine vorba de navigare, quatix 6 este încărcat cu funcțiile SailAssist™ cu caracteristici îmbunătățite pentru curse, cum ar fi linia de plecare virtuală, distanța până la linia de pornire, cronometrul de numărare înapoi pentru pornire și asistența de navigare pentru ambarcatiuni cu vele.

Produsele marine compatibile includ: GPSMAP® 7×2 / 9×2 / 12×2 Plus, GPSMAP 10×2 / 12×2, GPSMAP 74/7600, GPSMAP 84/8600, GHC™ 20, GNX™ Wind și GNT 10.

Quatix 6 dispune, de asemenea, de masurarea ritmului cardiac la încheietura mâinii pentru urmărirea stresului pe parcursul intregii zile, monitorizarea subacvatică a frecvenței cardiace pentru înot și saturație de oxigen în sânge Pulse Ox pentru a sprijini monitorizarea avansată a somnului. În plus, funcția inovatoare de monitorizare a energiei Body Battery™ permite utilizatorilor să vadă nivelul de energie al corpului lor în orice moment dat, ceea ce vă poate ajuta în programarea antrenamentelor, a timpului de odihnă și a somnului.

quatix 6

quatix 6 – dimensiuni si management al bateriei

Măsurând 47mm, Quatix 6 oferă un ecran mai mare, permanent de 1,3 inch, cu o iluminare de fundal LED, astfel încât datele să fie ușor vizibile în orice lumină. Avand o rezistenta la presiune subacvatica de pana la 100 de metri, quatix 6 a fost construit pentru a infrunta elementele naturii iar durata de viata a bateriei este de până la 14 zile în modul smartwatch, 24 de ore în modul GPS și până la 60 de ore în modul economic UltraTrac™. Datorită noului Power Manager personalizabil, utilizatorii pot vedea și controla modul în care diverse setări și senzori afectează consumul bateriei și pot chiar seta moduri economice de functionare pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

quatix 6

Despre Garmin International, Inc.

Garmin a fost numit recent producătorul anului pentru al cincilea an consecutiv de către Asociația Națională de Electronică Marină (NMEA), o onoare acordată celei mai recunoscute companii de electronice marine pentru sprijinirea produselor din domeniu. Portofoliul Garmin include unele dintre cele mai sofisticate chartplotters și afișaje multifuncționale cu ecran tactil, tehnologie sonar, radar de înaltă definiție, pilot automat, cartografiere de înaltă rezoluție, instrumente de navigare, audio, divertisment și alte produse și servicii cunoscute pentru inovație, fiabilitate și ușurință în utilizare. Alte mărci marine Garmin includ Fusion®, Navionics și EmpirBus™.

Garmin International, Inc. este o filială a Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN). Garmin Ltd. este bazată în Elveția, iar principalele sale filiale sunt situate în Statele Unite, Taiwan și Regatul Unit. Garmin, quatix, fēnix, BlueChart, Navionics, GPSMAP și Fusion sunt mărci înregistrate și Fusion-Link, SailAssist, Garmin Pay, Body Battery, UltraTrac, QuickFit, GHC, GNX și EmpirBus sunt mărci comerciale ale Garmin Ltd. sau ale filialelor sale.

Puteti gasi mai multe informatii despre Garmin pe garmin.com.

Adauga un comentariu