Raymarine Axiom+

FLIR introduce Raymarine Axiom+ si noul catalog de harti Light House

Raymarine Axiom+ ofera vizibilitate superioara si performanta modernizata iar hartile LightHouse permit navigatorilor marini un nivel crescut de claritate si control.

Raymarine Axiom+

ARLINGTON, Va. – 22 iunie 2020 – FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) a anunțat lansarea Raymarine Axiom+, o serie de afișaje multifuncționale (MFD) pentru pescari, navigatori amatori și marinari, plus un pachet actualizat de harti nautice Raymarine LightHouse™.

Raymarine Axiom+ succesorul gamei premiate Axiom®

Succesorul gamei premiate de afisaje multifunctionale Axiom® de la Raymarine, Axiom+ este proiectat pentru viteză, capacitate de reacție și posibilitati de upgrade. Disponibil pe modele de afișaj de 7, 9 și 12 inch, Axiom+ este adaptat performanței cu un procesor quad-core puternic pentru redirecționarea grafică rapidă, vizualizări sonare cu mai multe canale și navigare asistata de realitate augmentată.

vizionare excelentă

Proiectate pentru vizionare excelentă într-o raza extinsa de condiții de iluminare, modelele Axiom+ prezintă un ecran IPS luminos, cu 25% mai luminos decât modelele Axiom anterioare, ceea ce duce la o claritate îmbunătățită și unghiuri de vizualizare mai largi. Axiom + oferă, de asemenea, o performanță îmbunătățită a ecranului tactil, datorită afișajului nano-acoperit, hidroTough™ de la Raymarine, care oferă o rezistență sporită la impact, respinge apa și uleiurile și permite controlul precis al atingerii în orice situație.

ecran tactil

Raymarine Axiom+ incorporeaza tehnologie de ultima generatie

Raymarine Axiom+ se bazează pe ceea ce pasionatii de navigatie iubesc în legătură cu afisajele multifunctionale Axiom. Patru canale de sonar încorporate – inclusiv RealVision™ 3D – oferă o vedere cuprinzătoare asupra lumii subacvatice, iar un receptor GPS / GNSS ultra-sensibil de nouă generație oferă o îmbunătățire a sensibilității pentru o navigare exactă, chiar și în scenarii mai putin ideale.

Noul catalog electronic Raymarine LightHouse

Alături de linia modernizată Axiom+, Raymarine dezvăluie un nou catalog electronic de harti LightHouse. Hartile LightHouse sunt elaborate din surse hidrografice oficiale – care contin aceleași date utilizate de profesioniștii din domeniul maritim. Hartile LightHouse oferă utilizatorilor Raymarine un nou nivel de claritate și personalizare, informatii detaliate și capacitatea de a explora destinații de pe țărm, locuri de pescuit și de a accesa informatii despre punctele de interes (POI) listate.

Noul afisaj multifunctional Raymarine Axiom+

Concepute atât pentru aplicații recreative, cât și profesionale, hartile LightHouse permit navigatorilor să schimbe modul de afisare de la o prezentare standard folosita de institutiile oficiale la o reprezentare grafica de agrement bogată în informații. Utilizatorii pot alege, de asemenea, între patru palete de culori grafice, optimizate pentru condiții de iluminare solară, amurg și noapte. Utilizatorii Raymarine pot profita, de asemenea, de un abonament LightHouse Premium și pot accesa actualizări continue ale diagramelor, o bibliotecă extinsă a punctelor de interes și imagini prin satelit îmbunătățite din Mapbox.

Un afisaj multifunctional potent si sofisticat

„Axiom+ incorporeaza tot ceea ce a entuziasmat navigatorii în legătură cu Axiom și imbunatateste experiența utilizatorului cu performanțe sporite, navigare mai simplă și vizibilitate superioară”, a declarat Gregoire Outters, vicepreședinte și director general al brandului Raymarine. „Combinați aceste beneficii cu noul nostru catalog LightHouse Chart și veti constata ca pasionatii de ambarcatiuni au o noua optiune interesantă, potentă și sofisticată pentru navigarea marină.”

afisaj multifunctional Raymarine Axiom+

Noul afisaj multifunctional Raymarine Axiom+ va fi disponibil in scurt timp pe piata prin reteaua distribuitori și comercianți Raymarine. Noile harti LightHouse vor fi lansate în trimestrul al treilea și vor fi disponibile odată cu achiziționarea oricărui nou afisaj. Întregul catalog de harti va fi, de asemenea, disponibil pentru a fi achiziționat separat la raymarine.com/marine-charts/.

Articol preluat de pe flir.eu

Adauga un comentariu