Simrad NSSevo3S

Faceti cunostinta cu noul Simrad NSSevo3S

Egersund, Norvegia – Simrad Yachting – un lider în proiectarea și fabricarea de sisteme de navigație marină de clasă mondială, pilot automat, radar, comunicații și sisteme de căutare a peștilor – a anunțat lansarea noului chartplotter și fishfinder Simrad NSSevo3S, cu performanțe, caracteristici și conectivitate de neegalat.

Simrad NSSevo3S si funcționalitatea la bord

Disponibil în modele de 9, 12 și 16 inci, SIMRAD NSSevo3S permite utilizatorilor să experimenteze niveluri fără precedent de funcționalitate încorporată în toate condițiile folosind diagrame, radar, sonar și multe altele. Fiecare sistem NSSevo3S acceptă o varietate de activități cu barca cu motor și pescuit sportiv. Cu un receptor GPS încorporat și un sunet de ecou de înaltă performanță, suport pentru cupola HALO® și radare cu matrice deschisă, precum și integrarea cu o gamă de sisteme de pilot automat Simrad, cu SIMRAD NSSevo3S, toate activitățile pe apă sunt acoperite.

„Echipa noastră face mereu eforturi pentru o funcționalitate îmbunătățită, care creează experiențe mai bune de utilizare pentru comunitățile de bărci cu motor și pescuit sportiv”, a spus Mike Fargo, EVP Simrad, Navico Group. „Noul SIMRAD NSSevo3S oferă exact acest lucru – o gamă largă de module de utilizator alimentate de niveluri avansate de funcționalitate pentru navigație și găsirea peștilor. Credem că acest nivel de performanță va impresiona cu adevărat utilizatorii noștri! ”

Afișajele SolarMAX® IPS pentru vizualizări clare în orice condiții

Cu o vedere clară în orice condiții de iluminare, tehnologia SolarMAX IPS păstrează totul la vedere cu unghiuri de vizualizare ultra-largi, chiar și în timp ce purtați ochelari de soare polarizați. Aceste ecrane pentru toate vremile au fost proiectate pentru a rezista la căldura soarelui de vară și sunt lipite optic pentru a preveni condensarea sau aburirea pe ecran. Este mai ușor ca niciodată să accesați și să controlați instantaneu toate componentele electronice de la bord prin intermediul unor meniuri simple și a unor dispozitive cu ecran divizat personalizabile.

Afișajele SolarMAX® IPS

Simrad NSSevo3S incorporeaza un echosounder de înaltă performanță

Sonarul activat CHIRP de 1kW oferă performanțe excepționale de urmărire a fundului și de identificare a peștilor, inclusiv suport pentru traductoare CHIRP cu două canale care oferă o acoperire multiplă a adâncimii dintr-o singură unitate. Porturile cu traductor dual oferă comoditatea conectării mai multor traductoare la un singur afișaj. Prelucrarea mai bună decât oricând alimentează cu ușurință Active Imaging ™, oferind vederi asemănătoare imaginii structurii de păstrare a peștilor și sonarului ForwardScan®, care oferă cea mai sigură experiență pe apă cu vederi cristaline ale fundului din față.

Capacități de cartografiere îmbunătățite cu acoperire extinsă

Alegeți din orice combinație de ecran divizat cu vizualizări în perspectivă 3D sau Navigare. Diagramele încorporate oferă, de asemenea, C-MAP® Easy Routing – crearea automată a traseului pentru a evita terenurile și zonele puțin adânci. În plus, Simrad NSSevo3S este compatibil cu o gamă largă de diagrame terță parte, oferind o gamă extinsă de acoperire cartografică opțională.

Simrad NSSevo3S

Rețea simplă și rapidă care conectează o gamă largă de accesorii

Conectivitatea standard din industrie facilitează crearea de sisteme multi-display și conectarea afișajelor la toate componentele electronice de la bord; în timp ce noul procesor iMX 8 de înaltă performanță asigură monitorizarea motorului și a combustibilului în timp real, controlul sistemelor de sunet de la bord și multe altele. Sistemele pot fi extinse cu ușurință prin adăugarea de module și accesorii Simrad – pescuit inteligent cu S5100 sau StructureScan® 3D care schimbă jocul, vizibilitate incredibilă cu legendarul radar HALO® Pulse Compression și control automat cu un pilot automat Simrad complet integrat.

Simrad NSSevo3S

Conectivitate wireless la smartphone sau tabletă

Afișajele pot fi reflectate pe dispozitive iOS și Android compatibile pentru acces la diagrame, radar, sonar, date despre motor și multe altele de oriunde de la bord. Conectivitatea wireless permite, de asemenea, actualizări software ușoare on-line prin orice hotspot de internet, oferind acces la cele mai noi caracteristici și asistență pentru accesorii. Sau aplicația Simrad poate fi descărcată pentru o experiență și mai bogată – de la înregistrarea dispozitivului, descărcări manuale până la salvarea punctelor de parcurs și a locurilor preferate de pescuit – accesibile atât pe apă, cât și în afara apei.

Sursa articolului nss-evo3s-press-release.

Adauga un comentariu