Precor treadmills

Benzile de alergare Precor – o scurta prezentare

Precor SUA este un adevărat inovator în proiectarea și fabricarea echipamentelor de fitness. Incepand cu 1980, compania a furnizat echipamente de antrenament de înaltă calitate hotelurilor, sălilor comerciale și clienților rezidențiali. Sub denumirea originală de Precision Corporation, compania a introdus primul aparat de canotaj proiectat ergonomic in 1980.

Aproximativ zece ani mai târziu, au revoluționat din nou industria exercițiilor fizice, introducând aparate de antrenament eliptice și primele benzi de alergare amortizate.

Precor a fost, de asemenea, prima companie care a instalat produse electronice pe echipamentele de fitness. Înainte de Precor, practicanții aveau puține informații despre performanța lor în timpul antrenamentelor.

Compania are sediul principal în statul Washington și este deținut de Amer Sports.

Precor Treadmills

Precor are două linii de benzi de alergare rezidențiale, seria Precision și seria Energy. Seria Precision prezintă modelele TRM 425 și TRM 445. Seria Energy prezintă modelele TRM 211, TRM 223 și TRM 243.

Aceste benzi de alergat sunt proiectate cu caracteristici suplimentare de confort și performanță pentru a oferi o experiență de antrenament personalizată la domiciliu, cu o calitate comercială.

Seria Precor Energy

Linia de benzi de alergare Energy Series prezintă un sistem de absorbție a șocurilor denumit Energy Stride care folosește un sistem de montare pe punte pentru a reduce impactul.

Seria Precor Precision

Linia de benzi de alergare Precision Series are, de asemenea, un nou sistem de absorbție a șocurilor. Denumit sistemul de control al efectelor la sol, acesta menține puntea centrată și robustă, oferind în același timp un confort suplimentar. Precor oferă, de asemenea, două modele premium: TRM 811 și TRM 835.

Precor TRM835

Caracteristici ale benzilor de alergare Precor

Suprafete rulante amortizate

După cum s-a menționat mai sus, Precor a fost prima companie de bandă de alergat care a folosit suprafete rulante amortizate. Ei și-au menținut angajamentul de a sprijini rularea cu impact redus prin dezvoltarea tehnologiei brevetate Ground Effects. Acest sistem de amortizare variabil este mai ferm acolo unde picioarele tale se împing de pe pistă și mai moale acolo unde aterizează.

Precor Integrated Footplant

Atunci când sunt combinate cu tehnologia Integrated Footplant, suprafețele de alergare ofera utilizatorilor un suport deosebit, reducand stresul provocat de impactul alergarii pe articulațiile alergătorilor.

Precor - tehnologia Integrated Footplant

Posibilitatea de a inclina / declina suprafata de rulare

Reglarea pantei unei benzi de alergat reproduce condițiile de alergare în aer liber. Prin urmare accelerează metabolismul și recrutează mai mult țesut muscular. Prin simpla apăsare a unui buton, utilizatorii Precor își pot regla banda de alergat până la o înclinare de 15% și până la un declin de -2%.

Inclinare

Consola

Consolele de pe benzile de alergat Precor sunt comparabile cu cele ale mașinilor de calitate comercială. Acestea includ programe de antrenament personalizabile care urmăresc până la patru utilizatori. Programele de antrenament Precor încorporate includ antrenamente de control al ritmului cardiac și alergări pe distante de 1 pana la 10 mile.

Consola

Motorul

Benzile de alergare pentru acasă au motoare de calitate comercială care acceptă utilizarea frecventă, cursanți mai grei și viteze mari. Aceste benzi de alergare incorporeaza motoare electrice pe curent alternativ, puternice, de 3 – 4 cai putere.

Motorul

Designul Precor

Benzile de alergare sunt ergonomice, dotate fie cu comenzi de mișcare în stil pârghie, fie cu taste în formă de cupolă care sunt întotdeauna la îndemână și ușor de atins pe zona de consolă supradimensionată.

Concluzie

Benzile de alergare Precor sunt mașini de antrenament de clasă mondială. Sunt atractive, durabile, ușor de utilizat și oferă suport excelent pentru alergători. Singurele dezavantaje sunt prețurile modelelor mai avansate și absența divertismentului multimedia oferit de alți producători.

Totul se reduce la prioritățile dvs. Dacă aparatul și experiența de antrenament sunt primordiale, alegeți Precor. Dacă aveți nevoie de divertisment pentru a vă menține motivați, alegeti un alt brand.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial Precor.

Adauga un comentariu