camere cu termoviziune FLIR

FLIR anunță patru noi camere cu termoviziune portabile din seria Exx

Noile camere cu termoviziune din seria Exx E96, E86, E76 și E54 dispun de rezoluție termică îmbunătățită și oferă capacitate de rutare pe cameră pentru inspecții mai eficiente.

ARLINGTON, Virginia, 8 octombrie 2020 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) a anunțat patru noi membri ai seriei Exx de camere cu termoviziune avansate: E96, E86, E76 și E54. Comparativ cu camerele din seria Exx predecesoare, noile camere oferă rezoluție termică îmbunătățită pentru imagini mai vibrante, ușor de citit și capacitate de rutare pe cameră pentru a îmbunătăți eficiența sondajului pe teren.

Noile camere cu termoviziune din seria Exx

Noile camere din seria Exx sunt concepute pentru a ajuta profesioniștii să detecteze semnele timpurii ale problemelor de construcție, să identifice punctele fierbinți, să depaneze sistemele electrice și mecanice și să prevină problemele înainte ca acestea să provoace daune care să ducă la reparații costisitoare.

E96, cu rezoluție 640×480 și zoom digital de opt ori, este cea mai avansată cameră termică din seria Exx până în prezent. Oferă rezultate îmbunătățite ale măsurătorilor pe cea mai mare distanță de țintă, astfel încât profesioniștii pot diagnostica în siguranță defecțiuni electrice sau localiza anomalii ascunse la temperaturi foarte ridicate de până la 1500°C (2732°F).

camera cu termoviziune FLIR E96

Camera este recomandata inclusiv în medii industriale dure, cum ar fi fabricile de oțel sau cuptoarele, pentru a ajuta la menținerea funcțională a locului de muncă.

Software

Pentru prima dată, FLIR Inspection Route este acum oferită ca o caracteristică standard pe fiecare cameră din seria Exx și este completată de software-ul FLIR Thermal Studio Pro cu plugin Route Creator, vândut separat ca abonament anual. Pachetul complet de rutare permite profesioniștilor să creeze și să exporte inspecție personalizată și rute planificate în prealabil, ideale pentru proiecte electrice sau mecanice mari sau cu locații multiple.

Destinate profesionistilor

„Noile camere cu termoviziune din seria Exx permit profesioniștilor din construcții, inspectori, ingineri, cercetători și personalul de întreținere a facilităților să facă mai mult decât oricând cu o cameră termică portabilă”, a spus Rickard Lindvall, director general, soluții de afaceri la FLIR. „Cu rezoluție termică îmbunătățită și capacități de rutare pe cameră, seria Exx poate ajuta clienții noștri să ia decizii mai bune și mai informate pentru a finaliza lucrarea mai eficient și mai eficient.”

camere cu termoviziune uz profesional

E96, E86 și E76 includ tehnologia de îmbunătățire a imaginii de înaltă definiție UltraMax® și contrast îmbunătățit cu funcții one-touch pentru a vizualiza detalii mai mari ale imaginii. În plus, lentilele interschimbabile AutoCal™ oferă o acoperire completă a obiectivelor in apropiere și la distanță, cu distometrul laser încorporat care asigură focalizarea clară necesară pentru măsurarea precisă a temperaturii.

Până la 31 martie 2021, clienții care achiziționează o cameră din seria Exx vor primi gratuit un pachet Thermal Studio Pro și Route Creator de proba pentru trei luni. FLIR Thermal Studio Suite este de asemenea disponibil separat printr-un abonament anual în versiunile Standard și Pro, în timp ce versiunea Starter este oferită gratuit. Pentru a afla mai multe despre FLIR Thermal Studio Suite, vizitați www.flir.com/thermal-studio-suite.

software camere cu temoviziune FLIR Thermal Studio Suite

Noile camere din seria Exx sunt disponibile la nivel global la dealerii FLIR autorizați și pe FLIR.com.

Articol preluat de pe flir.com.

Adauga un comentariu