Black Friday 2020

Campania de reduceri de pret BLACK FRIDAY 2020

Campania BLACK FRIDAY 2020 se desfăşoară în perioada 09.11.2020 – 30.11.2020, in magazinul online www.HobbyMall.ro.

Produsele participante în campanie pot fi oricare din oferta magazinului www.HobbyMall.ro în perioada campaniei. Produsele aflate deja in promoţie sunt de asemenea incluse. Aceste produse pot fi achizitionate doar in limita stocului disponibil. In cazul produselor disponibile cu precomanda, termenul de livrare va fi anuntat fiecarui client in parte dupa primirea comenzii.

Pentru a participa la campanie, clienţii trebuie sa efectueze o achiziţie, în perioada campaniei, prin platforma online de pe site-ul hobbymall.ro.

Numărul de produse de acelaşi tip achiziţionate de către o singură persoană nu va fi limitat decât de stocul disponibil.

Se pot cumula în aceeaşi comandă reduceri cu vouchere/coduri promoţionale şi se vor acumula puncte în programul de fidelizare, corespunzător valorii achiziţiei.

Campania Black Friday 2020 va fi semnalizata pe site-ul www.HobbyMall.ro. Produsele care fac obiectul acestei promotii vor fi semnalizate cu semnul de reducere pret. De asemenea, toate aceste produse pot fi gasite pe pagina special creata pentru aceasta campanie.

Regulamentul campaniei este pus la dispoziţia tuturor persoanelor interesate pe site-ul www.hobbymall.ro.

Adauga un comentariu