Pulsar Axion XQ38 si LRF XQ38

Faceți cunoștință cu noii membri ai familiei AXION!

Pulsar extinde linia de observare termică Axion cu Axion XQ38 și Axion LRF XQ38

Yukon Advanced Optics, principalul dezvoltator și producător de camere cu termoviziune, viziune nocturnă și optică de zi pentru profesioniști și pasionați de activitati în aer liber, a lansat modelele Axion XQ38 cu și fără telemetru cu laser (LRF), un adaos la gama de camere cu termoviziune Axion.

Unitățile au un senzor de imagistică termică NETD de 40mK extrem de sensibil. Aceasta oferă utilizatorilor noile modele recunoașterea perfectă a detaliilor chiar și atunci când contrastul termic al mediului înconjurător este scăzut – în timpul precipitațiilor, al ceții sau al dimineții reci.

Noua serie Axion XQ are carcasă fiabilă din metal, robustă dar ușoară. Chiar dacă dispozitivul este puțin mai mare decât seria Axion XM, se potrivește perfect în mâna utilizatorului. Greutatea redusă a monocularului îl face o opțiune perfectă pentru călătorii lungi în aer liber, atunci când este necesară o unitate ușoară, dar capabilă.

Alături de noul senzor, Pulsar Axion XQ se mândrește cu o tehnologie proprietară de îmbunătățire a imaginii Image Detail Boost, care crește claritatea și detalierea imaginii, iar împreună cu afișajul HD AMOLED asigură o mai bună identificare a obiectelor.

Obiectivul de 38mm combinat cu senzorul termic 384х288 @ 17µm oferă nu numai detecție de până la 1350m, ci și un câmp vizual de 9,8°.

Noua baterie reîncărcabilă cu schimbare rapidă Pulsar IPS5 oferă până la 6 ore de funcționare non-stop.

Diferentele dintre XQ38 și LRF XQ38

Diferența cheie evidentă între Axion XQ38 și LRF XQ38 este că cel din urmă include un telemetru laser integrat, capabil să măsoare cu precizie distanța până la obiectele de până la 1000 de metri distanță. De asemenea, conectivitatea Wi-Fi și înregistrarea video / foto au fost eliminate la modelul LRF XQ38 pentru o utilizare simplificată și dedicata funcționalității specifice pentru modurile de observare necesare vânătorii. În afară de aceste diferente, ambele dispozitive au aceleași specificații tehnice:

  • Rezoluția senzorului 384х288 @ 17µm;
  • Senzor de sensibilitate ridicată (NETD <40 mK);
  • 6 ore de funcționare non-stop;
  • Domeniu de detectare până la 1350m;
  • Ecran HD AMOLED color;
  • Carcasă de magneziu foarte durabilă;
  • Zoom digital variabil 3,5-14x;
  • Pornire instantanee;
  • Mod imagine în imagine, care afișează o imagine mărită în câmpul vizual principal;
  • Impermeabilitate IPX7 pentru protecția împotriva precipitațiilor abundente, a zăpezii sau a altor precipitații. Aparatele sunt proiectate să funcționeze impecabil, chiar și după scufundare în până la 1 metru de apă timp de până la 30 de minute.

Articol preluat de pe pulsar-nv.com.

Adauga un comentariu