1st Mate

1st Mate desemnat Best of Innovation la CES® 2021 Innovation Awards

FOND DU LAC, Wisc. (15 Decembrie 2020) – Mercury Marine, o divizie a Brunswick Corporation (NYSE: BC), a anunțat astăzi că primul său sistemul de siguranță și securitate 1st Mate a primit distinctia Best of Innovation Honoree la CES® 2021 Innovation Awards.

Tehnologia 1st Mate a câștigat la două categorii, adjudecandu-si titlul de cea mai bună inovație în categoria Divertisment și Siguranță în Vehicule, care este acordat celui mai bine cotat produs din categorie.

Mercury's 1st Mate

1st Mate, parte a familiei de mărci Mercury, a fost, de asemenea, desemnat CES Innovation Award Honoree în categoria Vehicle Intelligence & Transportation. Aceasta marchează primul premiu CES pentru inovare pentru Mercury, care a fost însoțit de premiul Best in Show din Brunswick acordat de revista Exhibitor la începutul acestui an pentru expoziția sa la CES 2020.

„Suntem onorați să fim recunoscuți pentru Premiul pentru cea mai bună inovație ca fiind cel mai bun produs din categoria noastră și unul dintre produsele de top la CES 2020”, a declarat Dave Foulkes, CEO al Brunswick Corporation. „Facem plimbarea cu barca mai sigură și mai plăcută prin proiectarea nu numai a bărcilor și motoarelor noastre premiate, ci și prin tehnologia care reprezintă un pas semnificativ înainte în îmbunătățirea experienței de plimbare cu barca”.

Despre 1st Mate

1st Mate este un sistem dedicat de siguranță și securitate marină care se integrează cu sistemul de propulsie al unei bărci printr-un hub inteligent. Fob-urile portabile pentru căpitan și pasageri se leagă împreună cu hub-ul și o aplicație mobilă.

Dacă un pasager cade peste bord sau se pierde un semnal fob, 1st Mate distribuie o alertă și o locație GPS către dispozitivele mobile conectate.

Dacă se pierde semnalul căpitanului, 1st Mate oprește motorul (motoarele) și poate alerta contactele de urgență de pe uscat.

Ca sistem de securitate personalizabil, 1st Mate poate fi programat sa blocheze wireless motorul (motoarele) pentru a preveni utilizarea neautorizată.

Despre 1st Mate?

Siguranța este prioritatea noastră numărul unu și acest produs reflectă angajamentul luat de a oferi siguranță pe apă oricarei persoane”, a spus Chris Drees, președintele Mercury Marine. „Integrarea sistemului și tehnologia îmbunătățită sunt viitorul industriei noastre și ne aflam intr-o poziție care ne permite sa facem experiența de navigare mai intuitivă și mai fiabilă pentru clienții noștri.

1st Mate a câștigat la două categorii

CES Innovation Awards

Programul CES Innovation Awards, deținut și produs de Consumer Technology Association (CTA)®, este o competiție anuală care onorează proiectarea și ingineria remarcabila a produselor tehnologice dedicate consumatorilor impartite in 28 de categorii. Un grup de elită compus din experți din industrie, incluzând membri mass-media, designeri, ingineri etc., au examinat lucrările la capitolele inovație, inginerie și funcționalitate, estetică și design.

Castigatorii CES 2021 Innovation Awards Honorees, inclusiv descrieri de produse și fotografii, pot fi găsite la CES.tech/innovation. Onorurile suplimentare vor fi dezvăluite în timpul CES 2021 pe 11 ianuarie 2021.

Articol preluat de pe Mercury.com

Adauga un comentariu