Cadouri de Craciun

TOP 10 CADOURI DE CRACIUN pentru iubitorii de activitati in aer liber

Odata cu venirea iernii, soseste si Craciunul. Petrecem mai mult timp impreuna cu familia, ne bucuram de activitatile zilnice alturi de cei dragi, si, inevitabil apare intrebarea: Ce poate fii mai frumos in perioada sarbatorilor decat bucuria de a face un cadou special?

Hobbymall.ro vine in ajutorul dvs. cu un top al cadourilor pentru iubitorii naturii si campingului:

1. Lanterna LedLenser P7 Core cu fascicul de pana la 300m

LedLenser P7 Core ca succesor al P7 are încă una dintre cele mai inovatoare tehnologii de iluminare, sistemul brevetat de focalizare AFS, care permite o tranziție continuă de la un fascicul larg pentru suprafață mare și apropiere, la un fascicul pentru distanțe lungi, concentrat.

CADOURI DE CRACIUN - Lanterna LedLenser P7 Core

Lanterna LedLenser P7 Core dispune de tehnologia Rapid Focus pentru operare cu o singură mână și alimentare la patru baterii alcaline AAA.

2. Cort camping COLEMAN DARWIN 3+ pentru 3 persoane

Cortul COLEMAN DARWIN 3+ este ideal cand aveti nevoie de spatiu suplimentar pentru echipament, antreul spatios cu folie de podea este perfect pentru depozitare si suficient de mare pentru a va relaxa atunci cand vremea se schimba brusc si trebuie sa stati la adapost.

Cort COLEMAN DARWIN 3+

3. Pachetul de lazi frigorifice Coleman Performance Combo

Aceste combo permite sa pastrati produsele proaspete timp îndelungat pentru o excursie pe mare, o excursie la pescuit, un simplu picnic în port, la plaja sau la iarba verde. Acest pachet este compus din 2 lazi frigorifice una de 45.7L, una mai mica de 4.6L si un bidon cu capacitatea de 2L.

Coleman Performance Combo

4. Saltea dubla Coleman Extra Durable pentru 2 persoane

Modelul de saltea gonflabila Coleman Extra Durable este gandita pentru a rezista la uzura, datorita materialelor de inalta calitate si a tehnologiilor noi este cu 47% mai rezistenta la intepare, 25% mai robusta la utilizare in timp ce greutatea scade cu 42% sub modelele asemanatoare.

Coleman Extra Durable

5. Felinar camping Fenix CL30R cu diametrul fasciculului de lumina de 35 de metri

Fenix CL30R lanternă pentru camping, oferă o mare flexibilitate între putere, încărcare și nivele de luminozitate. Această lanternă versatilă, nu numai ca are un port micro USB pentru reîncărcare, dar este prima lanternă Fenix care serveşte ca o staţie de încărcare independentă pentru alte dispozitive.

CADOURI DE CRACIUN - Felinar camping Fenix CL30R

Fenix CL30R oferă o putere maximă de 650 lumeni, ce iluminează o suprafață de 35 de metri în diametru. Alimentată cu 1, 2 sau 3 baterii reîncărcabile 18650, această lanternă oferă 5 niveluri de luminozitate şi semnalizare tip Flash. Fenix CL30R dispune de un compartiment ce permite folosirea bateriilor tip CR123A, rezistente la ingheţ. Dispune de indicatori al nivelului de incărcare al bateriei şi de filet pentru montarea pe trepied.

6. Încărcător inteligent Fenix ARE-A2 editia 2019

Fenix ARE-A2 este un încărcător inteligent cu 2 (două) canale, compatibil cu diferite tipuri de baterii Li-ion și baterii Ni-MH / Ni-Cd. Afișajul LCD de înaltă definiție indică clar atât statusul (voltajul) încărcării cât și nivelul de încărcare al bateriei. Opțiunea de încărcare auto (la bricheta mașinii) aduce un plus de confort pentru utilizatori.

Fenix ARE-A2

7. Bocanci Scarpa LADAKH GTX din piele Nubuck si cu talpa Vibram

Bocanci Scarpa LADAKH GTX conceputi pentru drumeții de lunga durata, excursii de iarnă și vânătoare. Incaltaminetea este robusta, rezistenta, deosebit de confortabila si ofera protecție împotriva intemperiilor.

CADOURI DE CRACIUN - Bocanci Scarpa LADAKH GTX

Partea superioară din piele Nubuck cu protecție completă din cauciuc și sistem de sireturi cu fixare rapidă.

8. Set cutit MORAKNIV GARBERG CARBON BLACK si fierastrau TAJIMA BUSHKRAFT

Contine un f ierastrau pliabil bushcraft/ camping/ vanatoare Tajima G 240 si un cutit Morakniv Garberg CARBON BLACK cu teaca polimer, pentru camping/outdoor/vanatoare.

Cutit MORAKNIV GARBERG si fierastrau TAJIMA BUSHCRAFT

9. Ceas GARMIN Fenix 6 Pro Solar Edition

Cu lentila de încărcare solară Power Glass™ şi modurile personalizabile de gestionare a alimentării, aceste ceasuri inteligente pot rămâne pornite şi pregătite pentru performanţe timp de săptămâni întregi.

CADOURI DE CRACIUN - GARMIN Fenix 6 Pro Solar Edition

APLICAŢII PENTRU SPORT

Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.

DINAMICĂ MTB

Urmăriţi detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-vă un scor de depăşit pentru data viitoare.

ANTRENAMENTE ANIMATE

Acest ceas conţine exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le puteţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alegeţi din antrenamente animate preîncărcate sau descărcaţi mai multe din comunitatea online Garmin Connect™.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Obţineţi date despre puls împreună cu alerte, dacă pulsul se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce vă odihniţi. Estimaţi intensitatea efortului depus de inima dvs. în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.

MONITOR DE ENERGIE BODY BATTERY™

Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.

Set aragaz CAMPINGAZ Twister Plus CV300

CAMPINGAZ Twister Plus CV300

Arzator cu aprindere piezo si conectare Easy Clic. Dispune de protectie impotriva supraincalzirii si buton de reglare. Set avantajos cu cartus CV300.

Adauga un comentariu