JuperJet WaveRunner

Yamaha SuperJet aduce înapoi celebrul design stand-up WaveRunner

Acum aproximativ 30 de ani Yamaha a introdus pentru prima dată WaveRunner-ul tip stand-up, iar acum celebrul design a revenit cu noul SuperJet. Proiectat atât pentru incepatori, cât și pentru cei mai experimentați căutători de senzatii tari, SuperJet este dotat un motor marin TR-1 în patru timpi pentru suficientă putere și viteză pe apă.

WaveRunner Yamaha SuperJet

Noul SuperJet WaveRunner

WaveRunner-ul tip stand-up a fost introdus în 1990 și s-a bazat pe un design care este acreditat lui Clayton Jacobson II. Versiunea actuală se mândrește cu câteva actualizări care vor face pilotajul și mai exaltant.

Waverunner YAMAHA SuperJet model 2021

Pentru început, tija de directie are trei trepte de reglare, până la 50cm, astfel încât mai mulți piloți se pot simți mai confortabil atunci când conduc SuperJet. Iar daca vorbim despre pilotaj, corpul a fost special conceput pentru a oferi o stabilitate statică și dinamică mai mare, fără a sacrifica întoarcerea.

Noul SuperJet WaveRunner

Duza de rotire poate fi setată pentru 16 sau 19 grade. Carena este, de asemenea, mai scurtă cu 22cm și mai ușoară cu 64 de kilograme. O carenă mai mică nu numai că afectează performanța și capacitatea de virare, ci afectează și consumul de combustibil.

Noul SuperJet WaveRunner are un rezervor de 19 litri pentru a vă menține pe apa un timp indelungat.

În cazul în care veți ajunge să vă cadeți de pe SuperJet, mânerul de îmbarcare va facilita revenirea, iar platforma pentru picioare căptușită, lată, cu covoraș anti-alunecare HydroTurf va face mai confortabil acest lucru.

Motorul maritim TR-1

SuperJet WaveRunner este propulsat un motor marin TR-1 de 1.049cmc cu trei cilindri, in patru timpi. Acest motor este mai mic în comparație cu motoarele Yamaha anterioare, care este perfect pentru ambarcațiunile personale. TR-1 este un motor puternic, cu aproximativ 110 cai putere disponibili.

Dacă sunteti un pilot incepător, nu veți dori să utilizați toată puterea, așa că puteți pur și simplu trece SuperJet în modul eletronic “L”, care va reduce viteza și accelerația până când va veti simti destul de încrezător.

motor maritim TR-1

Usor de transportat

Acest waverunner poate fi transportat este fără efort. Modelul SuperJet este suficient de compact și de ușor pentru a încăpea într-o furgonetă, ușor de pus pe apă și de scos din apă. Desigur, este, de asemenea, usor de depozitat în garaj sau pe puntea unui iaht mai mare.

Acest waverunner permite emoția pilotării din picioare pentru toată lumea. Gama largă de caracteristici ajustabile îi va pune pe piloții începători și de agrement în zona lor de confort și îi va pregăti pentru a se bucura fără efort de un nou tip de pilotare. Pregătiti-va sa reveniti pe apă pentru o plimbare remarcabilă cu noul Yamaha WaveRunner SuperJet.

Puteti gasi oferta completa Yamaha WaveRunners 2021 accesand acest link.

Adauga un comentariu