V12 VERADO

V12 VERADO – o noua inovatie marca Mercury

FOND DU LAC, Wisconsin, 11 februarie 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Mercury Marine, o divizie a Brunswick Corporation (NYSE: BC), a prezentat noul motor outboard de 7,6 litri V12 VERADO 600cp. Odată cu această lansare, Mercury continuă să transforme piața motoarelor outboard de mare putere, oferind cel mai puternic și capabil motor, care include mai multe funcții din industrie pentru o mare varietate de aplicații.

“Având în vedere că dimensiunile ambarcațiunilor se maresc in mod constant și că, implicit, așteptările de performanță continuă să crească, navigatorii au cerut o soluție mai bună, care sa ofere mai multa putere. Motorul V12 Verado este răspunsul lui Mercury”, a declarat Chris Drees, președintele Mercury Marine. “Folosind capabilitățile noastre avansate de inginerie și proiectare, am redefinit complet performanța motoarelor outboard. Motorul extern V12 Verado oferă navigatorilor libertate, lux și putere de neegalat pentru a-și urmări pasiunile pe apă. Este un motor remarcabil care va schimba viitorul plimbărilor cu barca”.

Mercury V12 Verado

Inovațiile oferite de V12 Verado includ:

Primul outboard V12 din lume, motorul Verado de 600CP este aspirat natural, cu capacitate cilindrica mare, cu patru camere, care generează un cuplu impresionant pentru a repune ambarcatiunile la orizontala și pentru a accelera rapid până la viteza nominală.

Primul outboard V12 din lume

Prima transmisie automată cu două trepte pentru un motor outboard din industrie optimizează turațiile motorului în funcție de volumul de lucru, facilitând o accelerație puternică și performanțe extrem de eficiente la viteze de croazieră.

Prima cutie de viteze direcțională de pe un motor outboard din industrie pivotează independent sub apă în timp ce motorul rămâne într-o poziție fixă ​​care economisește spațiu. Aceasta oferă mai mult spațiu pentru configurații multi-motor și un unghi de direcție mai larg pentru o manevrare agilă. Cu ajutorul elicelor contra-rotative, are, de asemenea, o priza mai bună în apă pentru o andocare usoara și efectuarea facila a altor manevre de proximitate.

Mai multe tehnologii Mercury îmbunătățite funcționează împreună pentru a permite motorului exterior V12 Verado să ofere o economie de combustibil și o autonomie excepționale.

Nici un alt motor de pe piață nu se poate compara cu noul Verado

„V12 Verado oferă tot ceea ce își doresc navigatorii și chiar mai mult într-un outboard de mare putere. Acest motor face bărcile ușor de andocat și oferă o manevrabilitate superioară la toate turațiile. Este incredibil de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, astfel încât navigatorii pot merge mai departe și pot sta mai mult in larg. Este atât de lin și de silentios încât poți purta o conversație în timp ce motoarele funcționează. Este durabil, fiabil și ușor de întreținut. In prezent nu există nimic altceva pe piață care sa se poate compara cu V12 Verado”, a spus Drees.

Dezvoltarea motorului V12 Verado este un produs al angajamentului continuu al lui Mercury de a investi în cercetare, dezvoltare și extinderea producției, care include, incepand cu anul 2008, investiții de peste 1,5 miliarde de dolari.

“Am facut investiții substanțiale și ani de efort pentru a ne îmbunătăți capacitatea de a transforma ideile extrem de creative în soluții practice, funcționale și de încredere”, a declarat Tim Reid, vicepreședinte al departamentului de dezvoltare și inginerie al Mercury Marine. “Această muncă ne-a adus intr-o poziție din care putem anticipa și a răspunde schimbărilor de pe piață. Am ascultat cu atenție nevoile și dorințele navigatorilor și am creat noi produse capabile si menite să depășească si cele mai mari așteptări.”

Outboard-ul Mercury Marine V12 Verado va fi disponibil pe piata în această primăvară. Pentru mai multe informații, vizitați mercurymarine.com.

Adauga un comentariu