Ninebot – Viitorul transportului urban

Modele-Ninebot

Traind in secolul vitezei, felul in care ne deplasam si mijloacele folosite ne influenteaza actiunile de zi cu zi. Masinile reprezinta o mare sursa de poluare, fie ca ne referim la cea fonica, fie la cea cu noxele emise de acestea. Zilnic le vedem cum scot pe teava de esapament un fum irespirabil, tocmai de aceea incercam sa schimbam aceste vehicule cu mijloace de transport personal sprintene si economice. Probabil cu totii va intrebati: „Care ar fi solutia ideala? Ceva care sa nu polueze, dar cu care ma pot deplasa. Exista o astfel de solutie?” Ei bine, Ninebot Inc. vine cu solutii 100% eco friendly, cele mai cunoscute modele ale lor, lansate in ianuarie 2014, fiind Ninebot Elite si Ninebot One. In prezent, Ninebot poate fi gasit la dealerii exclusivi din peste 50 de tari, inclusiv Romania.

Ninebot reprezinta urmatoarea generatie de transport personal, fiind, practic, un robot ce iti aduce o placere unica in a-l conduce si care te face sa iesi in evidenta prin intermediul design-ului futurist. Are nevoie doar de curent electric pentru a functiona si de comenzi realizate simplu, prin miscarile corpului, pentru control. Este perfect pentru acele distante prea scurte pentru a fi parcurse cu masina, dar, totusi, prea lungi pentru a merge pe jos. Haideti sa aflam mai multe informatii despre fiecare robot in parte.

transportor-personal-ninebot-eliteNinebot Elite a adoptat o tehnologie folosita intensiv la aeronavele de pasageri moderne: tehnologia de rezerva dublu redundanta unde cele mai importante componente ale robotului sunt prezente in dublu exemplar. Unul functioneaza normal, al doilea fiind gata in orice moment sa intervina daca primul sufera o defectiune. Robotul personal poate fi folosit pe asfalt, drumuri drepte neasfaltate, gazon, drumuri pietruite, poate urca pante de pana la 20 de grade avand asistenta la urcat si coborat trepte.

Cu o autonomie de circa 20km si doar 4h necesare incarcarii, acesta este ideal pentru deplasarea in incinte mari (aeroporturi, gari, centre comerciale, fabrici, depozite sau cladiri de birouri), dar si pentru mici escapade in natura. In plus, prin aplicatia pentru dispozitive inteligente Ninedroid poti controla si verifica o multitudine de parametri ai vehiculului.

transportor-personal-ninebot-oneMezinul familiei, Ninebot One, este un monociclu, un mijloc de transport personal inteligent, modern si interactiv. Cu ajutorul acestui mini-robot poti sa iti iei adio de la aglomeratie si sa te bucuri de libertatea de miscare intr-un stil personal si foarte cool. Fie ca vorbim despre el ca alternativa de transport zilnic, fie ca il folosim doar atunci cand vrem sa dam o fuga prin oras, este clar ca design-ul futurist te scoate din anonimat.

Are o autonomie de pana la 30 de km, rezistenta la apa si praf, ciclu complet de incarcare pana in 2h jumatate si un sistem inteligent de alarma cu tripla avertizare (sunet, lumina si vibratie) ce asigura un plus de siguranta calatoriei. Acestea sunt doar cateva din cele mai importante caracteristici ale robotului de transport personal – Ninebot One. Pe langa faptul ca vei simti fluturi in stomac in momentul in care te vei deplasa cu el, vei intoarce si toate privirile datorita miilor de culori ale ledurilor circulare ce amplifica senzatia de miscare. Acestea pot fi alese cu ajutorul aplicatiei Ninedroid,iar efectele pot fi selectate in functie de preferinta fiecarui utilizator doar cu un simplu click pe ecranul smartphone-ului, astfel incat fiecare Ninebot One sa fie unic. Suna destul de cool, nu?

Cu alte cuvinte, robotii de transport personal Ninebot personal reprezinta un mod neconventional (deocamdata) de deplasare, fie ca vrei sa iesi in evidenta sau doar iti doresti sa scapi de traficul ingreunat.

Sursa: Ninebot.ro

Adauga un comentariu