LedLenser – Infrunta intunericul

Ledlenser și-a asumat sarcina de a asigura iluminatul noptea prin accesoriile mobile, oferind iubitorilor de natură mai mult timp pentru a-și desfășura activitatea în aer liber. Pentru ca noaptea să revină la viață în toată splendoarea, Ledlenser a conceput seria Outdoor care include trei frontale și patru lanterne de mână. Lumina este esențială atât în drumețiile montane, pe drumuri forestiere dar și pe apă, în scopul de a identifica potențiale pericole și de a preveni accidentele.

Seria Outdoor oferă noi oportunități pentru aventuri independente, având funcțiile, designul și manevrabilitatea produselor special gândite pentru experiențe nocturne în aer liber. Ledlenser lansează trei frontale puternice, MH10, MH6 și MH2, pentru cei ce au nevoie să-și păstreze mâinile libere şi patru lanterne de mână (MT18, MT12, MT8 și MT6).

LedLenser MH10

Cea mai puternică frontală a seriei este ușoară și oferă un flux luminos de 600 lumeni. Aceste caracteristici sunt completate de focalizarea rapidă cu o singură mână și acumulatorii litiu-ion care fac din MH10 frontala ideală. Tehnologia de încărcare rapidă asigură o baterie plină în mai puțin de opt ore, oferind până la 120 de ore de lumină. O lumină roșie în partea din spate și funcția de lumină de urgență atunci când bateria este aproape consumată oferă un plus de vizibilitate și siguranță.

LedLenser MH6

Frontala MH6 dispune de trei moduri de iluminare, Power, Low Power și Blink, ce pot fi operate intuitiv folosind un comutator. Cu un flux luminos de 200 de lumeni și o rază de acțiune de până la 120 metri, MH6 este ideală pentru a lumina drumuri și trasee. Un indicator integrat afișează nivelul bateriei și oferă un avertisment în timp util, atunci când bateria se consumă.

LedLenser MH2

Această frontală produce 100 de lumeni și oferă o perormanță de nivel înalt, la un preț foarte mic. Cu până la 40 de ore de lumină, MH2 este un partener de încredere pentru aventurile scurte sau spontane. Frontala poate fi acționată cu o singură mână și beneficiază de un sistem de focalizare rapidă.

LedLenser MT18

Lanterna produce un maxim de 3000 de lumeni și acționează la o distanță de până a 450 de metri, luminând împrejurimile pe timp de noapte. Lumina omogenă este excelentă pentru a lumina trasee, peșteri și întinderi de teren. Comutatorul este poziționat frontal și permite așezarea lanternei în poziție verticală pentru a lumina o încăpere. Lanterna beneficiază de un sistem de blocare pe timpul transportului care nu permite aprinderea accidentală și asigură un nivel maxim al bateriei atunci când va fi folosită. MT18 are un port USB 3.0 prin care acumulatorul de 10200 mAh poate fi încărcat complet în numai 8 ore.

LedLenser MT14

Este o lanternă ușor de folosit ce oferă un flux luminos de 1000 lumeni la o distanță de până la 180 de metri și poate produce până la 192 de ore de lumină. Încărcarea rapidă asigură un nivel maxim al bateriei în numai 8 ore. Poate fi manevrată cu o singură mână și beneficiază de tehnologia smart light, care asigură funcția de lumină ideală în orice moment.

LedLenser MT10

Cu o greutate de numai 156 g și 12,8 cm lungime, MT10 este foarte ușoară și încape cu ușurință în toate buzunarele. Bateria și sistemul de încărcare rapidă asigură o lanternă încărcată complet în numai 6 ore și care poate oferi până la 144 de ore de lumină. Diametrul redus face ca lanterna să fie ideală pentru luminarea spațiilor înguste sau a crevaselor.

LedLenser MT6

Durabilă, robustă și compactă, MT6 este cea mai ietină lanternă de mână din seria Outdoor, dar impresionează din toate punctele de vedere. Produce 600 de lumeni, ideal pentru plimbări sau trasee pe timp de noapte. Poate fi folosită foarte ușor cu o singură mână, iar focalizarea se ajustează foarte rapid. Ca și celelalte lanterne sau frontale din seria Outdoor, MT6 poate fi folosită în temperaturi ce variază de la -20˚C la +40 ˚C.

Lanternele LedLenser sunt disponibile aici.

Adauga un comentariu