Segway lanseaza 4 produse noi, 2 trotinete electrice si 2 transportoare personale cu auto-balans

Segway anunta adaugarea in portofoliu a doua noi produse de transport personal cu auto-balans. Furnizorul mondial de produse electrice de transport personal introduce Segway miniLITE si miniPLUS, pentru a forma noua serie mini impreuna cu produsul actual miniPRO.

De asemenea, Segway a anuntat recent doua noi trotinete usoare si inteligente, cu viteza si autonomie crescuta. Segway KickScooters ES1 si ES2 sunt extreme de usoare si au un sistem de pliere dintr-o miscare, fapt care permite utilizatorilor sa se deplaseze urban sau pur si simplu sa se plimbe.

Segway miniLITE

miniLITE are o viteza maxima de 16 km/h, cu o autonomie de aproximativ 18 km*, si poate fi condus precis cu bara de control de la nivelul genunchiului. Dispune de lumini LED personalizabile, iar bara de control de la nivelul genunchiului mai are si rolul de maner pentru pentru a-l ridica mai usor, in timp ce senzorii care detecteaza greutatea utilizatorului il impiedica pe acesta sa cada.

Jante mai largi si mai mari au fost proiectate pentru ca acest produs sa fie unul confortabil si robust pentru a calatori si pe terenuri dure pastrand echilibrul. Ca o alternativa mai sigura si distractiva fata de hoverboard, acesta este o alegere excelenta de cadou pentru copii si adolescenti.

Segway miniPLUS

miniPLUS este cel mai exclusivist din seria mini. Cu caracteristici speciale inclusiv modul Follow Me, mod care poate fi activat prin telecomanda, acest produs este proiectat nu doar ca un vehicul dar si ca un tovaras de calatorie. miniPLUS poate ajunge pana la 20 km/h si poate parcurge pana la 35 km*. In plus, ca toate produsele din seria mini, se poate personaliza cu lumini LED.

Ambele produse adaugate la seria mini pot fi monitorizate si aplicatia Ninebot de Segway poate sa ofere statistici. Aplicatia face posibila verificarea vitezei, a kilometrajului si a starii bateriei si permite utilizatorilor sa fie in legatura cu alti utilizatori din apropiere.

Segway KickScooters ES1

Trotineta electrica KickScooters ES1 poate atinge o viteza maxima de 20 km/h si are o autonomie de aproximativ 25 km*. Este dotata cu afisaj digital LED, sistem de franare ABS si viteza de croaziera.

Segway KickScooters ES2

Trotineta electrica KickScooters ES2 poate atinge o viteza maxima de aproximativ 25 km/h si are autonomie maxima de pana la 25 km*. Sistemul sau de amortizare a socurilor asigura o calatorie confortabila, iar stopurile sale sunt nu doar amuzante, ci au si personalitate si permit utilizatorilor sa fie vazuti in lumina scazuta a serii.

Ambele modele KickScooters sunt usoare si dispun de un sistem de pliere facila. Astfel, ele pot fi usor purtate in transportul public sau in portbagajul masinii, permitand practic unui utilizator sa faca naveta sau sa-si petreaca timpul liber. De asemenea exista optiunea de a adauga oricareia dintre trotinete, o a doua baterie. Acest lucru creste autonomia pana la 45 km* si permite utilizatorilor de ES2 sa atinga viteze de pana la 30 km/h, sa calatoreasca pe distante mai mari si sa abordeze pante mai abrupte.

Mai multe informatii gasiti si pe pagina produsului:

*Rezultatele depind de sarcina utila, de stilul de conducere si de teren.

Adauga un comentariu