HobbyMall.ro vine la Fishing & Hunting Expo 2018

Magazinul HobbyMall.ro va participa pentru prima data la Fishing & Hunting Expo 2018, impreuna cu American Nautics SRL organizatorul si sponsorul principal al competitiei  Mercury Pike Challenge,  concursul de spinning cu cele mai mari premii din Romania. Binenteles, marele premiu decernat cu ocazia acestui eveniment  – Tracker 170 PRO + MERCURY ELPT EFI –  va putea fi admirat in standul nostru.

 

 

Ne puteti gasi la standul A5, unde veti putea gasi o selectie din  gama de produse BassProShop si RedHead, special concepute pentru pescarii de rapitori si vanatori. Gama cuprinde peste 1400 de produse ca: naluci soft, voblere, fire, genti de pescuit, faimoasele costume BassPro Gore-tex, suporturi pentru lansete, huse pentru lansete, mulinete… si multe alte accesorii de calitate la preturi excelente.  Expozitia va fi fara vinzare de produse. In fiecare zi vom prezenta si testa renumitele naluci la piscina special amenajata.

 

 

Pe langa toate aceste produse  veti putea gasi si naluci pentru rapitori de la renumitii producatori Strike King KVD si LiveTarget. Surprizele nu se opresc aici! Vor fi expuse si motoarele  Mercury, MotorGuide si Torqeedo. De asemenea vor putea fi admirate si  ambarcatiunile goflabile Quicksilver, modelele 2018.

Toate aceste produse sunt importate de catre American Nautics. Ele vor fi comercializate si prin intermediul celei mai mari platforme adresate iubitorilor de activitati in natura, HobbyMall.ro.

Va asteptam la standul nostru, sa vizionati si sa testati produsele mentionate mai sus. Ele pot fi comandate ulterior si de pe HobbyMall.ro.

Pentru ca surprizele sa fie complete, pentru produsele prezentate la targ veti beneficia de livrare gratuita la comenzile online din perioada 22.03 – 31.03. 2018.

DENUMIRE EVENIMENT: Fishing & Hunting Expo 2018

TEMATICA EVENIMENT:  expozitie dedicata pasionatilor de pescuit, vanatoare si ambarcatiuni

PERIOADA:  22-25 martie 2018

LOC DE DESFASURARE: Pavilionul Central

PROGRAM EVENIMENT: joi-sambata 10:00 – 18:00 (festivalul pestelui pana la 21:00), duminica 10:00 – 15:00

ACCES (pret bilet + porti acces): 30 lei

ORGANIZATOR: Fishing & Hunting Channel Romania
Site eveniment: www.fishingandhuntingexpo.ro  

Adauga un comentariu