PerfectFit

Vesta de salvare, secretul din spatele unei vacante sigure pe apa

Imaginati-va stand in barca dumneavoastra intr-o zi insorita, gata sa plonjati in apa. Sunteti pregatit sa probati noile dumneavoastra schiuri nautice Jobe Allegre in cautarea dozei de adrenalina dorite si nu vreti sa va ingrijorati din cauza sigurantei dumneavoastra (sau a celori dragi) pe apa. Pentru a elimina acest motiv de stress Jobe a creat vesta de slavare PerfectFit, accesoriu care va permite sa va concentrati doar la ceea ce doriti de la vacanta: distractia pe apa! Siguranta dumneavoastra este in maini pricepute si in urmatoarele randuri Jobe imparte cu dumneavoastra secretul din spatele dezvoltarii acestei realizari.

Vesta de salvare

Design bazat pe cercetare stiintifica

Fiecare marime de vesta este proiectata pentru dimensiuni si greutati corporale care sunt determinate in urma unor studii stiintifice. Ceea ce explica si denumirea PerfectFit, inscriptionata pe fiecare vesta de salvare de la Jobe. Cercetarea a fost executata de TNO, institutia oficiala de cercetare din Olanda avand in spate o lunga experienta in executarea cercetarii stiintifice. Jobe a dezvoltat un now sistem de marimi bazat pe aceasta cercetare, si, deasemenea a adaugat noi marimi pentru intreaga gama de veste. Acum fiecare dintre dumneavoastra are o vesta de salvare care se va potrivi perfect!

Vesta de slavare

Vesta de salvare – un produs testat riguros

Fiecare vesta a fost testata riguros de o institutie officiala din Germania, responbila cu certificarea de siguranta. Doar atunci cand fiecare vesta de salvare trece testele cu succes, producatorii de la Jobe sunt 100% siguri ca indeplineste standardele de siguranta. De aceea, cei de la Jobe afirma ca vestele de salvare produse de ei sunt cele mai sigure, fapt sustinut de acordarea unei certificat de siguranta Jobe ISO exclusiv.

Vesta de salvare

Nu va multumiti cu mai putin

Gasiti vesta Jobe care vi se potriveste perfect chiar acum. Masurati-va torsul, talia si inaltimea si sunteti gata sa va petreceti urmatoarea sesiune pe apa fara absolut nici o grija!

Adauga un comentariu