SUP wetsuits

Ce costum este potrivit pentru Stand Up Paddle?

Sporturile pe apa pot fi practicate in fiecare sezon si sunt o activitate pe care o incurajam. Ati putea crede ca este dificil sa gasiti un costum perfect pentru SUP care sa va ofere acelasi suport in fiecare sezon. In acest caz va invitam sa probati oferta Jobe: Verona ( femei ) si Toronto ( barbati ). Aceste costume sunt perfecte pentru iarna, vara, primavara si toamna. Dilema dvs. in ceea ce priveste echipamentul potrivit atunci cand dorit sa plecati intr-o aventura pe placa dumneavoastra SUP este rezolvata.

Costumul Jobe Verona pentru femei

Il puteti imbraca pentru o partida de Stand Up Paddle sau pentru jetski. Orice activitate pe apa este posibila cand vine vorba de Verona si croiala sa feminina, eleganta. Acest constum de neopren pentru SUP se reintoarce in acest sezon in 2 variante colarte vibrant: Negru si Albastru Indigo. Neoprenul foarte elastic, moale si cu un aspect elegant, mentine caldura corpului oferind in acelasi timp o libertate de miscare completa. Costumul Jobe Verona (1.5mm) este excelent pentru purtat in zilele mai racoroase petrecute pe apa.

Costum Neopren Jobe

Este compus dintr-un top usor de imbracat si care se potriveste cu pantalonii cu doua fete din neopren. Iar pentru zilele fierbinti de vara puteti combina pantalonii cu un top sau o bustiera confortabile, mai potrivite temperaturile ridicate.

Costumul Jobe Toronto pentru barbati

Simplu, practic si elegant, costumul Toronto este colorat in nuante de gri este recomandat pentru zilele insorite: portiunile care permit corpului sa respire sunt plasate strategic si vor asigura o aerisire corespuzatoare in timpul activitatilor pe apa. Iar daca temperatura este foarte ridicata puteti sa renuntati la jacketa Toronto si sa continuati distractia pe apa purtand doar costumul tip Long John, usor de imbracat si care ofera o libertate completa de miscare.

Costum Neopren Jobe

Jobe Toronto este un costum perfect pentru activitatile SUP or jetski.

Adauga un comentariu