Motor electric Torqeedo

Echipa Torqeedo se lupta pentru suprematie la pescuitul din caiac

Crystal Lake, Illinois USA (22 Martie 2019) – Echipa de pescuit Torqeedo contiua competitia la cel mai inalt nivel dupa calificarea la trei dintre cele mai prestigioase turnee de nivel mondial la pescuitul din caiac: Hobie Fishing Worlds, Pan-American Kayak Bass Champinonship si Kayak Bass Fishing National Champinonship.

Pescuitul din caiac este unul dintre sporturile outdoor cu cea mai mare rata de participare: 18% in ultimul an si 35% in ultimii 5 ani.

Ron Champion din Richmond Hill, Georgia, calificat la toate cele 3 evenimente in 2019, a remarcat ca “Avand ocazia sa-ti reprezinti tara sub orice aspect este o onoare. Am fost destul de norocos sa particip in 2016 la editia a sasea a Hobie Fishing Worlds si sa castig Mike Iaconelli Celebrity Pro-Am din New Jersey anul trecut ceea ce mi-a asigurat un loc in echipa U.S.A. la editia a opta a concursului Hobie Fishing Worlds. Calificarea la Campionatul National a insemnat o serie de calatorii la diferite turnee de pescuit in 14 state diferite. Fiind selectat sa concurez in concursul inaugural Pan-American Bass Kayak Championship ma simt onorat si totodata entuziasmat sa fiu parte din echipa U.S.A. Nu as fi putut atinge aceasta performanta fara suportul familiei si al sponsorilor. Astept cu nerabdare competitia si intalnirea cu multi prieteni din toata lumea la urmatoarele concursuri.

motor-electric-pentru-pescuitul-din-caiac-torqeedo-ultralight-403-ac

Matthew Vann a declarat: “Prima mea participare la editia a sasea a Hobie Fishing Worlds din 2016 a fost o experienta care mi-a schimbat viata. De atunci, reintoarcerea la acest concurs este telul principal la fiecare inceput de sezon.” Vann a fost declarat pescarul anului de catre Inshore Fishing Association in 2017 si 2018, ceea ce a rezultat in calificarea si invitatia de a participa in editia a opta a concursului Hobie Fishing Worlds. Vann va concura de asemenea in acest an la Kayak Bass Fishing National Championship.

Membrii echipei Torqeedo nu sunt doar pescari respectati, ei sunt selectati sa participe si datoriata pasiunii pentru sport, competitie si pentru pescuit din caiac.

Vann are o afacere pesonala de ghid pentru pescuitului din caiac, in care indruma clientii in activitatile de pescuit si prindere a diferitelor specii inshore si offshore din Florida.

Vann ne explica “ Imi place aventura, dificultatea si simplicitatea pescuitului din caiac. Iubesc acest sport si-mi face mare placere sa impart pasiunea si cunostintele pe care le-am acumulat cu alti pescari pasionati de pescuitul din caiac. Zilele mele favorite sunt cele in care apa este limpede, nu duc lipsa de momeala, firul este intins si adrenalina se face simtita. Imi plac turneele si capturile punctabile dar as vrea sa mentionez ca cea mai mare satisfactie este sa ajut alti pescari sa prinda capturile mult visate. Emotia de a auzi pe cineva spunandu-ti “Este o zi minunata!” nu are echivalent.

Campionatul national sponsorizat de Torqeedo, Kayak Bass Fishing (KBF) are loc intre 28-30 Martie. Marele premiu de 50,000 $ va fi completat de un bonus extra de 5000 $ daca castigatorul foloseste un motor Torqeedo in timpul competitiei. Echipa Torqeedo calificata ii include pe Matt Ball ( campionul national KBF din 2016), Greg Blanchard, Brad Case, Ron Champion, Jamie Denison, Craig Dye, Quinton Echols, Tom Mullins, Tim Perkins, Jody Queen, Kurt Smits (campionul national KBF din 2017), Dwayne Taff ( campionul national KBF din 2018), Mathew Vann si Alan Wiedmeyer. Fishing League Worldwide (FLW) , cea mai mare organizatoare de turnee de pescuit din lume, a anuntat recent o colaborare cu KBF pentru a organiza 2 turnee de pescuit bass din caiac in 2019, in conjunctie cu concursurile din turneul FLW, o asociere care va promova si mai mult acest tip de sport.

Membrii echipei Torqeedo invitati sa faca parte din echipa U.S.A la primul Campionat Pan-American de pescuit la bass din caiac ii include pe Priscilla Johnson, Chad Hoover, Craig Dye, Jamie Denison, Ron Champion si Matt Ball. Organizatorul USA Bass acestui eveniment USA Bass a anuntat o cooperare cu sponsorul Jackson Kayak. Organizatia a petitionat recent Comitetul Olimpic International in vederea recunoasterii pescuitului la bass ca sport olimpic.

Editia a opta a Hobie Fishing Worlds se va desfasura in Queensland, Australia in 2019. Acest turneu international aduce competitori din peste douazeci de tari pentru a depasi recordul la capturarea speciei target din acest an, “the yellow fin bream”, pentru Titlul de campion al Hobie Fishing Worlds.

Despre Torqeedo

Torqeedo este liderul de piata pentru mobilitate electrica pe apa. Fondat in 2005 in Starnberg, compania dezvolta si produce motoare electrice si hibrid intre 0.5 si 100 kW pentru uz industrial si recreational. Caracteristicile produselor Torqeedo sunt eficienta maxima si integrare completa cu un focus high-tech. Torqeedo face parte din DEUTZ Group, unul dintre cei mai proeminenti furnizori independenti de motoare Diesel si bazate pe gas natural de pe piata mondiala. www.torqeedo.com

Adauga un comentariu