Jobe inflatable SUP

Pompa potrivita pentru stand up paddle board

Placile gonflabile Jobe aero SUP pot fi umflate cu patru tipuri de unelte la diferite nivele de presiune a aerului (PSI). In articolul urmator vom enumera cateva argumente pro si contra pompelor manuale si electrice pentru a va ajuta sa va alegeti pompa dorita si sa va decideti asupra nivelului de presiune dorit al placii dumneavoastra SUP.

Doriti sa va incepeti sesiunea de exercitiu fizic cu umflarea manuala? Atunci va recomandam doua tipuri de pompe: cu dubla si cu tripla actiune. Doriti sa va petreceti timpul altfel in timp ce placa dumneavoastra gonflabila este umflata de o pompa electrica? Aveti, din nou doua optiuni: o pompa de 12V care se conecteaza la bricheta automobilului, sau o pompa electrica portabila care este servita de o baterie si pe care o puteti folosi oriunde.

Cum sa umflati o placa SUP cu pompele manuale Jobe

Pompa Jobe cu dubla actiune

Pompa Jobe cu dubla actiune

Placile gonflabile Jobe Aero pot suporta presiuni ale aerului de pana la 20 PSI in timp ce majoritatea placilor gonflabile de pe piata suporta maximum 15 PSI. Asadar veti atinge maximum de peformanta pe o placa Jobe Aero.

La o presiunea esta atat de mare, munca depusa la pomparea manual a aerului este un veritabil exercitiu fitness benefic muschilor triceps. De aceea am decis sa includem o pompa cu dubla actiune in seturile Jobe Aero SUP in loc de una cu obisnuita. Asadar, pomparea aerului este de doua ori mai usoara si este un standard asigurat de fiecare set Aero SUP.

Set Jobe Aero SUP

Un sfat util: daca doriti sa sacrificati performanta placii mentinand presiunea aerului mai scazuta, intre 16-18 PSI, depinzand de greutate va reamintim ca vaslirea stand in picioare este posibila incepand de la 12 PSI. Aceasta inseamna ca va veti uda picioarele in timp ce vasliti fiindca placa se va indoi sub greutatea dumneavoastra. Cu cat mai mare este presiunea cu atat mai usor va decurge si vaslitul fiindca placa nu se va indoi. De aceea recomandam umflarea de pana la 20 PSI. Este un troc intre performanta placii si efortul si timpul depus pompand aer. Doar experimentand va veti da seama care este nivelul PSI pe care il preferati.

Pompa Jobe cu tripla actiune

Pompa Jobe cu tripla actiune

Daca muschii triceps sunt destul de lucrati sau pur si simplu doriti sa cheltuiti cat mai putin timp si energie, atunci pompa Jobe cu tripla actiune face umflarea mai usoara decat ce cu dubla actiune. Este compatibila cu orice plca Jobe. Pompa are trei modele care sunt gandite sa va faca sa intampinati cat mai putina rezistenta in timp ce pompati, si sa obtineti rezultatul scontat cu minimum de efort depus.

Cum sa umflati o placa SUP cu pompele electrice Jobe

Pompa electrica portabila Jobe

Pompa electrica portabila

Cu pompa electrica portabila Jobe veti umfla fara efort orice placa. O puteti lua cu dumneavoastra oriunde fiindca este alimentata de o baterie. Doriti sa mergeti intro excursie mai lunga? Puteti transporta placa in rucsacul sau impermeabil iar pompa in geanta cu care vine la pachet. Odata ajunsi la destinatie va puteti destinde in timp ce placa este umflata automat. Cu ajutorul bateriei pompa poate umfla doua placi la 20 PSI iar incarcarea dureaza doar 15 minute. Un extra bonus: poate fi folosita, deasemenea, la dezumflare.

Pompa Jobe 12V SUP

12 V Jobe SUP Pump

In caz ca va deplasati cu un automobil catre destinatia SUP, va recomandam sa folositi pompa Jobe 12V SUP. Cu aceasta pompa alimentata de bricheta din dotarea automobilului placa se va umfla la 20 PSI in aproximativ 10-15 minute. O puteti folosi, desigur, si pentru dezumflare. Va uram o distractie placuta pe apa!

Adauga un comentariu