Garmin Echomap Ultra

Nou! Seria ECHOMAP Ultra de la Garmin®

Garmin® introduce seria ECHOMAP Ultra cu ecrane mai mari si mai luminoase si cu suport Panoptix LiveScope incorporat

“ECHOMAP Ultra intareste ADN-ul seriei noastre populare ECHOMAP Plus impreuna cu caracteristicile premium ale celor mai performante instrumente de cartografiere GPSMAP® pentru a oferi o noua serie interesanta care aduce performante profesionale cu optiuni de afisare mai mari si mai accesibile”, a declarat Dan Bartel, vicepresedinte global al vanzarilor pentru consumatori de la Garmin.

“Aceste noi instrumente de cartografiere sunt solutia perfecta pentru cei care doresc cele mai bune sonare si harti disponibile, si totodata, confortul unui design all-in-one care poate fi instalat rapid si scos din barca la sfarsitul zilei”.

Scanare de precizie

ECHOMAP Ultra 102sv si ECHOMAP Ultra 122sv sunt disponibile pentru scanarea cu precizie a pestilor si a structurilor. Noul transducer Ultra-Definition GT54UHD-TM all-in-one, care ofera cele mai clare imagini cu sonarele Scanning ClearVü™, SideVü si sonarul traditional de inalta frecventa CHIRP. Pentru o raza extinsa si performanta la adancime SideVü GT54UHD-TM functioneaza la 455 kHz. Cartografii ECHOMAP Ultra sunt, de asemenea, compatibili cu intreaga gama de traductoare sonore Panoptix™, inclusiv noul Panoptix LiveScope LVS12 si sistemul Panoptix LiveScope, ceea ce permite utilizatorilor sa poata viziona imaginile in timp real la viteze similare cu cele ale transmisiilor video.

Garmin ECHOMAP Ultra

ECHOMAP Ultra ofera trasee instant

Noua serie ECHOMAP Ultra, împreuna cu noile accesorii optionale exclusive Garmin, BlueChart g3 si BlueChart g3 Vision, dotate cu tehnologia Navionics si tehnologia Auto Guidance, ofera utilizatorilor nostri detalii ai comoditate fara egal prin procesarea celor mai bune seturi de date. BlueChart si Navionics – pentru suport de navigare, scanare, contururi de adancime, valuri si curenti, precum si golfuri sau porturi detaliate. In plus, BlueChart g3 de la Garmin vine cu tehnologia Auto Guidance incorporata care foloseste instantaneu de hartile existente pentru a crea un traseu care ia in calcul dimensiunile barcii utilizatorului. Acest traseu urmareste evitarea puntilor joase, a apei putin adanci si a altor obstacole cartografiate.

Garmin ECHOMAP Ultra

ECHOMAP Ultra – conexiune usor de mentinut

Mentinerea conexiunii pe si in afara apei cu seria ECHOMAP Ultra este mai usoara decat inainte. Pe apa, sonarul, punctele de parcurs si traseele pot fi partajate pe mai multe unitati ECHOMAP Ultra, precum si pe unitatile ECHOMAP Plus de 7 si 9 inch. Noua serie ECHOMAP Ultra beneficiaza si de conectivitate NMEA® 2000 si suport pentru senzori de directie, autopilot, comutare digitala etc. Multumita tehnologiei Wi-Fi incorporate, pescarii pot beneficia de aplicatia mobila gratuita Garmin ActiveCaptain® “all-in-one”, care creeaza o conexiune simpla, dar puternica intre un dispozitiv mobil compatibil si un dispozitiv ECHOMAP Ultra. ActiveCaptain permite utilizatorilor sa actualizeze si sa achizitioneze harti si diagrame de la magazinul OneChart™ pe un dispozitiv mobil, sa se conecteze la comunitatea ActiveCaptain pentru detalii si acces la date comunitare Quickdraw™ si multe altele. ActiveCaptain furnizeaza, de asemenea, notificari inteligente direct catre cartograf, actualizari de software, planificare off-vessel si multe altele.

Despre Garmin

Garmin este cel mai important producator mondial de produse electronice marine si a fost recent numit Producatorul Anului pentru al patrulea an consecutiv de catre NMEA, o onoare acordata celei mai recunoscute companii electronice marine pentru sprijinirea produselor din domeniu. Portofoliul Garmin include unele dintre cele mai sofisticate cartografiere si afisaje multifunctionale touchscreen, tehnologie sonar, radar de inalta definitie, autopilot, cartografiere de inalta rezolutie, instrumente de navigatie, audio, divertisment si alte produse si servicii recunoscute pentru inovatie si fiabilitate. Alte branduri marine Garmin includ FUSION Entertainment, Navionics – un furnizor de top de harti electronice si EmpirBus.

In ultimele decade, Garmin a lansat noi dispozitive de navigatie GPS si aplicatii wireless concepute pentru persoanele cu un stil de viata activ. Garmin serveste cinci piete principale: auto, aviatie, fitness, agrement marin si in aer liber. Pentru mai multe informatii, vizitati garmin.co.uk.

Adauga un comentariu