Piscina demontabila din otel Gre

Ghid de instalare pentru piscinele cu pereti din otel GRE

Piscinele cu pereti din otel Gre

Piscinele cu pereti din otel Gre ofera multe facilitati utilizatorilor, care usureaza procesului de asamblare. Gre ofera peste 80 de modele diferite, de unde puteti alege forma, lungimea, inaltimea si aspectul peretelui exterior al bazinului.

Forma

Piscinele cu pereti din otel Gre pot fi ovale sau rotunde. Piscinele de forma de ovala pot avea o lungimi de la 5 de pana la 10 metri. In cazul piscinelor de forma rotunda, diametrul acestora poate varia de la 2,4 pana la 5,5 metri.

Piscina  Gre

Inaltime

Inaltimea este de asemenea o alta caracteristica care poate fi aleasa la alegerea unei piscine demontabila. Decoratia peretilor din otel imita lemnul, granitul sau piatra. Oferta cuprinde doua variante de înaltime: 135 si 120 de centimetri. Piscinele cu pereti din otel alb cuprinde variante de 135, 120 sau 90 de centimetri inaltime.

Piscinele cu pereti din otel alb Gre

Culoare

Puteti alege culoarea modelului peretilor externi a piscinei. Oferta Gre include decoratii care imita lemnul si granitul sau de culoare alba. Piscinele hibride Gre sunt, de asemenea, bazine de otel, dar cu aspect de rattan, pentru o integrare vizuala mai buna in gradina.

Piscine hibride Gre

Durabilitate

Piscinele cu pereti din otel ocupa primul pe lista produselor vandute de Gre. Un rezultat al durabilitatii lungi date de tabla de otel galvanizat si de procesul simplu de montare. Pentru montarea unei piscine Gre nu aveti nevoie de permis de constructie iar setarea este realizabila cu uneltele prezente in orice casa cu gradina.

Datorita durabilitatii piscinelor cu pereti din otel inoxidabil, le puteti lasa instalate pe tot parcursul anului. In cazul in care nu utilizati piscina pe timp de iarna, este necesara intretinerea corespunzatoare a apei. Exista multe accesorii care va vor permite sa pastrati controlul asupra apei in timpul iernii.

Recomandarea noastra este sa va bucurati de piscina si dincolo de anotimpul torid. Prin urmare, piscinele Gre poate include un sistem climatic al pompei, care va va permite sa va bucurati de piscina dvs. in regim de SPA.

Cum se instaleaza piscinele cu pereti din otel Gre

Alegerea spatiului de montare

Pentru a alege piscina potrivita pentru gradina dumneavoastra trebuie sa tineti cont de spatiul pe care il detineti si de numarul de persoane care o vor utiliza. Va trebui sa rezervati o zona de perimetru care înconjoara piscina pentru a facilita nu numai accesul, ci si activitatile de curatare a piscinei.

Tineti cont de faptul ca piscina trebuia sa fie amplasata departe de tevi sau conducte de cablu electric si cat mai aproape de un robinet de apa si un canal de scurgere. Daca este posibil, montati-o in cel mai insorit loc.

Pregatirea terenului

Odata ce ati ales piscina Gre preferata si amplasarea trebuie sa luati în considerare terenul pe care va fi instalata. Acesta nu trebuie sa aiba zone neuniforme sau cu asperitati, cum ar fi radacinile sau pietrele, care pot deteriora structura piscinei.

Curatati zona destinata piscinei adancind cu cativa centrimetri solul. Pamantul rezultat va fi folosit pentru nivelarea si protectia perimetrului piscinei. Este recomandat sa întariti solul pentru a fixa piscina. De asemenea, este posibil sa instalati piscina pe o fundatie de ciment pregatita anterior.

Montarea

De indata ce zona este pregatita, trebuie sa marcati pe teren diametrul piscinei (fig. 1). Masuratorile variaza în functie de forma piscinei, ovala sau rotunda.

Piscinele cu pereti din otel Gre

Pentru piscinele de forma ovala cu stalp de suport, sectiunea transversala trebuie imbinata in piesa metalica corespunzatoarea (fig.2). Repetati procedeul pana la obtinerea intregului perimetru.

Piscinele cu pereti din otel Gre

Dupa trasarea intregului diametru al piscinei, plasati sectiunile transversale de baza ale structurii inferioare (fig.3) peste marcajul de pe pamant, potrivndu-le impreuna pentru a obtine forma piscinei.

Piscinele cu pereti din otel Gre

Urmeaza incadrarea tablei de otel in dentura sectiunilor transversale, urmand forma ovala sau rotunda a piscinei.

Odata ce toate tablele de otel sunt la locul lor, urmeaza montarea setului de suruburi incluse in pachet care fixeaza capacul. In acest ultim pas veti avea nevoie de o surubelnita si de o cheie.

Acum este timpul sa plasati linerul din PVC in zona inferioara a piscinei. Invelisul poate fi albastru sau imitatie de gresie. Linerul se va mentine pe partea superioara a sectiunii transversale care marcheaza perimetrul piscinei.

Este important ca plasticul sa fie plasat corect evitand ridurile care pot fi neplacute atunci cand va scaldati.

Dupa ce linerul este intins si fixat, puneti capacele si unitatile de siguranta. Culoarea capacelor corespunde cu cea a foii de otel a bazinelor Gre: maro pentru imitatia de lemn sau gri pentru imitarea granitului sau a rocilor. Intreaga combinatie va fi armonizata.

Un ultim pas este taierea captuselii bazinului de inot prin zonele turnate ale tablei de otel pentru a plasa skimmerul, iesirea de apa si furtunurile.

Piscina Gre

Calitati ale piscinele cu pereti din otel Gre

Exista preconceptia ca piscinele cu pereti din otel pot ruginii atunci cand intra in contact cu apa. Piscinele Gre sunt construite din tabla de otel galvanizat, laminat la temperaturi scazute, cu un tratament preventiv si vopsea de amorsare care impiedica in intregime ruginerea.

Piscinele cu pereti din otel Gre au o durata de viata de la trei pana la patru ori mai mare decat piscinele din PVC. De aceea ele sunt unul dintre produsele de top de la Gre.

Toate piscinele cu pereti din otel Gre sunt livrate cu un sistem de filtrare bazat pe nisip precum si cu nisipul necesar. Sistemul de filtrare poate varia în functie de designul piscinei si capacitatea fiecarui tip de piscina.

Piscinele cu pereti din otel Gre includ, de asemenea, un skimmer pentru a proteja filtrul de piscina, conexiunile furtunului si accesoriile, cum ar fi scara de siguranta si o tapiserie pentru a proteja captuseala piscinei detasabile de podea.

In urmatorul videoclip, puteti vedea in detaliu toti pasii necesari pentru a va monta singuri piscina:

Adauga un comentariu